Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:25 18.08.26 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Зная за престъпни намерения, какво да правя, PLS?  
Авторnikita (Нерегистриран)
Публикувано17.12.07 17:34

Знам за човек, който има определени престъпни намерения. Искам да направя нещо, да помогна, за да спре с това, което върши, но ми трябва професионален съвет. Полицай или от Борба с организираната престъпност - някой, който може да ме посъветва? Ако има такъв, нека пише. По-късно ще оставя e-mail за връзка. Работата не търпи отлагане, ПОМОГНЕТЕ!!

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, PLS? [re: nikita]  
Автор coccinella (майка юнашка)
Публикувано17.12.07 22:26

Веднага в най-близкото РПУ!

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, PLS?нови [re: coccinella]  
Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано17.12.07 23:02

Да питам и аз: намерих лична карта. Проблема, че работя по 12 часа не ми се губят още поне два до районното РПУ. Може ли да я дам на някой полицай срещнат на улицата?

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, PLS? [re: нaблюдaвaщ]  
Публикувано18.12.07 10:32

По принцип може. Полицаят трябва да ти даде "протокол за доброволно предаване".

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, PLS?нови [re: coccinella]  
Авторnikita (Нерегистриран)
Публикувано18.12.07 11:41

Става въпрос за сериозно престъпление (по-точно редица такива), спадащо към графата ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ. Страх ме е, че ако отида в РПУ-то, ще попадна на корумпиран полицай, който освен, че няма да спре извършителя, който е страшен и влиятелен, ще изложи мен на опасност, като му каже кой го е издал.
Няма ли полицаи в тази тема? Трябва да говоря с някого.

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, PLS?нови [re: nikita]  
АвторMилициoнepa (Нерегистриран)
Публикувано18.12.07 14:12

Виж какво най-добре е отидеш в РПУ-то, ако те е страх от корупция отиди в се срещни с дежурен прокурор. В прокуратурата има дежурни прокурори за граждани. Ако и там не искаш обади се на медиите. Имай предвид, че анонимни сигнали не се проверяват. Но медиите ще проверят. Ха със здраве.

Публикувано18.12.07 20:12

АвторH (Нерегистриран)
Публикувано26.12.07 23:02

Никита,

Успех и стискам палци всичко да мине добре.

Абсолютно безобразие е, когато ситуацията кара почтени хора се страхуват да докладват нарушения. И то да се страхуват от полицията, на която е работа да разследва точно такива неща.

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, Pнови [re: nikita]  
Авторzz (Нерегистриран)
Публикувано29.12.07 19:57

Не се притеснявай, ходи спокойно в РПУ-то. Ако попаднеш на корумпирани просто нищо няма да се случи. Някой РПУ-та, корупцията така ги е пропила, че въобще не се притесняват от подобни сигнали. Или ще има ефект или няма да има никакъв ефект, но няма да търгнат да се занимават с теб. Казвам го от личен опит.

Тема Re: Зная за престъпни намерения, какво да правя, P [re: nikita]  
Авторздpaвeй (Нерегистриран)
Публикувано29.12.07 21:34

Най-добре е, ако се сетиш за свой близък полицай или с друг по-висок чин. Питай и познати, на които имаш доверие да ти препоръчат някой. Как ти е е-мейла?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.