Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 13.11.25 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Стига помии по адрес на полициятанови  
АвторNeznaen (Нерегистриран)
Публикувано21.10.06 22:47

Само през последните няколко години десетки достойни служители на МВР загинаха при изпълнение на служебните си задължения. Ще напомня, че става дума за задължения свързани с опазването на живота, здравето и законните права и интереси на гражданите. Пред почти всяко по-голямо РПУ има по една или по няколко възпоменателни плочки с имената на хора дали живота си в изпълнение на тези задължения.... и повишени в звание - посмъртно.

Десетки пъти повече са тези, които рискуваха и рискуват собственото си здраве и живот, както и здравето, живота и спокойтвието на най-близките си хора, като изпълняват съвестно задълженията си: когато, където и както се наложи: в адски студ и пек, в 2:00 през ноща, навръх Коледа.... защото тяхната работа е свързана с човешки съдби и не може да се остави за следващия ден.

Миналата година във Видин бивш полицай загина с разбита глава, опитвайки, се да помогне на момче жертва на грабеж. Става дума за полк. Вълчев. Става дума за това, че той, макар да не е имал задължение да го прави, се е притекъл на помощ. Бившият полицай е отишъл без колебание, когато и където е бил необходим. Защото независимо дали пенсиониран или "бивш", полицаят по душа остава такъв до гроба си.

Впрочем, колко от драскачите в този форум биха излезли в 10 през нощта от уютното си апартаментче, и биха изтичали на вън по чехли, за да помогнат на някого ? Изобщо колко биха си направили "извънредния труд и безпокойство" да наберат 166 ??? Аз знам отговора, но ще го запазя за себе си.

Защото в МВР има достатъчно хора, като полк. Вълчев, които имат куража да изпълнят дълга си на всяка цена. И го правят. Всеки божи ден го правят. Но ние нямаме очи и уши за тези хора, нали ? Далеч по лесно е да седнем удобно пред компютъра, да си намерим причина да се възмутим от нещо, да хулим по форумите и така да покажем будната си "гражданска съвест и отговорност".
Помиите излети в този форум повече няма да коментирам. Не си заслужава, те и сами си миришат достатъчно. Нито ще коментирам това, което ще се излее след мен. Искам да ви кажа само, че:

АЗ СЪМ ОФИЦЕР ОТ МВР И СЪМ ГОРД С ПРОФЕСИЯТА СИ.
ГОРД СЪМ С ТОВА, ЧЕ СЪМ ИЗКАРАЛ ПАРИТЕ СИ, ДО ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ, ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО, СЛУЖЕЙКИ НА РОДИНАТА СИ, ЗАЩИТАВАЙКИ ЗАКОНА И ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД. И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ПРАВЯ.

УСПЕХИ И ЗДРАВЕ НА МНОГОТО ДОСТОЙНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ СРЕД КОЛЕГИТЕ МИ !

СВЕТЛА ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ.

Тема Re: Стига помии по адрес на полицията [re: Neznaen]  
АвторMyлe (Нерегистриран)
Публикувано22.10.06 09:22

Да се разберем :излъжеш ли веднаж,после трябва за лъжеш 10001 пъти,за да защитиш казаната лъжа.И въпреки всичко, лъжата си остава лъжа.Дори и хиляи лъжи, не могат да се превърат в истина.Лъжата си остава лъжа, закопана под останалите лъжи.Тя постоянно бива подклепяна от купища други лъжи,но не може да бъде подкрепена от частичка истина.
Истината не се нуждае от защита!
Нека приемем това за база!
"Истината не се нуждае от защита!"
А сега се чети:
"АЗ СЪМ ОФИЦЕР ОТ МВР И СЪМ ГОРД С ПРОФЕСИЯТА СИ.
ГОРД СЪМ С ТОВА, ЧЕ СЪМ ИЗКАРАЛ ПАРИТЕ СИ, ДО ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ, ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО, СЛУЖЕЙКИ НА РОДИНАТА СИ, ЗАЩИТАВАЙКИ ЗАКОНА И ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД. И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ПРАВЯ. "
Лъжец!
Ти получаваш пари, без да мислиш, но дори и това не те кара да се замислиш!
Защитник на "обществение ред"...хе хе хе хе х е, ред унищожил природата, колещ невинни животни, мърсящ съзнанието на децата.
Е как не те е срам да лъжеш така.
Не можеш да ме защитаваш "насила", против моето желание.
А ти точно това правиш!
Аз не се нуждая от твоята защита!
Ти си "рекетьор" на заплата, надъхан с глупости, които си изписал- хем рекетираш, хем изкаш да те уважават.
И ди видинчанин, град на сенките, град на загиналите предприятия, град на продажните комунисти...
Е, как не те е срам, полицаю?
Дори и тролейбус нямате, щото откраднахте жиците си!
И си седнал да ми се дуеш като папуняк!
И на кой ли му пука, че някой се е "изпружил"?
Ми то, гробището за какво е?
Там е истината,там пагони и фуражка не ти трябват.

"СВЕТЛА ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ."
Ти пишеш глопаст, след глупост!
Но това ти е простено!
"Умрял", "починал" и "загинал", за три различни думи!
"Загиналите", са глупави, щото се показват на неподходящото място, в неподходящото време,, по неподходящ начин.
На някои от тях, им строят паметници, като тези до Кула, дето има много грозни и крадливи кулчани.

Ей, много са крадливи това виденчаните бе, много бе!
Че и лъжат на купища !
"Ще напомня, че става дума за задължения свързани с опазването на живота, здравето и законните права и интереси на гражданите. Пред почти всяко по-голямо РПУ има по една или по няколко възпоменателни плочки с имената на хора дали живота си в изпълнение на тези задължения.... и повишени в звание - посмъртно."
Ти си некрофан!

И какво от това, че си глуповат, и така ще си умреш безславно, като много видинчани!
Що не си покажеш снимката, нали си горд с това, че си полицай, покажи си лицето тук....
Пълзльо с пищов ,в униформа!

И кво от това?

Тема Re: Стига помии по адрес на незнайнитенови [re: Neznaen]  
Публикувано22.10.06 10:53

Хей "Незнаен", колко точно си се самоопределил!
Ти дълбоко ме впечатли, ти ме накара да се замисля вместо теб, върху ника ти.
Ти не знаеш, затова си "незнаен", бягал си от училище, не си си трил носа и си имал много сополи като малък.
Имам един такъв комшия, дето му висахме "Митко Сопола", постоянно имаше сопол , който аха...да му капне на земята, ама той...в последния момент го шмръкваше обратно.И понеже сопола беше много обемист,особен такъв сопол, като го шмръкнеше и си вдигаше нагоре главата.
Нещата буха по гнесни, от колкото сега ти ги пиша.
Та той стана "фуражкаджия" , сега се запиля подир жена си нейде по Половдивско, ама доколкото разбирам и той е хвърлил фуражката.
Баша му беше пияница, умря от тежка хорма диабет, след като му изрязаха крайниците, а "майка му", още щъка...като тези маймунки, дето ги дават по телевизията, как съжителствуват с хората в градовете, в полудиво състояние.
Що ти ги пиша тези неща Незнаен, който не знаеш дори и кой си ти и се пъчиш пред Мулето и пред строя с незнанието си!
За да разбереш, кои хора ,стават полицаи!
Трябва да си много голям нещастник, за да станеш полицай.
Трябва да има някаква гигантска причина, за да станеш "джандар"...хехе хе, каква дума само е изислена....
Я се върни в детството си, нам ще намериш спомени и нещо грозно, което те е подлудило, за да станеш същество с фуражка.
Помисли и се обади после, но ти си "незнаен" и едва ли ще успееш!
Ти четеш и се дразниш!
Ето това- раздразнението ти, е доказателство за това, че си комплексар!
Зная че това, което четеш тук не ти е приятно!
Ми Мулето за това го пише,що да ти прави незаслужени четки?
И не си мисли, че Мулето мрази полицията и полицаите!
Не!
Мулето обича полицията и полицаите по собствен начин!

Иначе щеше ли да им отделя толкова време тук?

И кво от това, че задникът има пищов?

Тема Re: Стига помии по адрес на полициятанови [re: Neznaen]  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано22.10.06 11:25

Хубави думи.

Аз самият познавам такива достойни мъже на работа в полицията. Но или са малко, или по-лесно ние гражданите помним лошите неща. А това е проблем на полицията, който се стоварва на наш гръб. Корупцията залива улиците, рекетират ни по пътищата КАТ, излагат се публично нехаейки, че седнали на кафе през работно време - са под погледа на обществото... Имах някъде тук снимка на патрулна кола паркирана под дърво, и с двама кротко спящи полицая в нея... Случаи много. И тези случаи неизбежно помрачават веселото настроение и оптимизъм, които лъхат от твоето писание. Съжалявам за това. Иска ми се да живея в хубава страна. И ако този непукизъм продължи - просто ще се махна и аз. Както много други го направиха.

Дали бих излязъл на улицата да помогна!?!? Да, бих го направил. Когато видя закъсала кола - спирам да питам имат ли нужда от помощ. Когато видя, че нападат някого - преценявам кое е правилно да направя. Разбира се спазвам и някои неписани правила де. Ако нападат Пешо-картофа - бягам далече. А ако група хулигани закачат само момиче - само с БТР можеш ме издърпа оттам. Случвало се е да рискувам да попадна под ударите на закона, след като защитя както себе си, така и друг с личното си оръжие. И знаеш ли какво!?!? След това все трябва да потулвам случката вместо да закарам хулиганите където им е мястото. Щото виновния ще съм аз. Щото законите са калпави. Щото дори вие в полицията не можете да задъжите престъпниците повече от 24 часа. Щото дори тук, сега - само си губим времето.

Така че, г-н Незнаен Офицер от МВР, много се радвам, че има хора като теб, да изкарват парите си с честен труд, и са в полза на обществото. Но ще трябва още много да работиш, докато убедиш хората в думите си. И трябва да започнете от самите вас. Този постинг не стига.

С поздрав

Щирлиц

Тема Re: Стига помии по адрес на полициятанови [re: Щиpлиц]  
АвторOO1 (Нерегистриран)
Публикувано22.10.06 12:25

излагат се публично нехаейки, че седнали на кафе през работно време - са под погледа на обществото..Нима те нямат право на кратка почивка и чаша кафе ?.

Тема Re: Стига помии по адрес на полициятанови [re: OO1]  
Публикувано22.10.06 12:43

;о))) Намери за какво да се заядеш ли.

Не ме разбирай погрешно. Не искам да охулваме полицията, а да изискваме от тях самите да спазват ред и дисциплина. Мен когато успяха да ме глобят (пропускам случаите когато са се опитвали), е имало защо, и не мрънкам. Не мрънкай и ти. Фактите са факти, ако искаш - мога да се погрижа да ги придружа и с фото-материали, но не искам да засягам определени лица.

Кратка почивка на всеки се полага. Но имаме амбиции да влезем в европата. Или ако не влезем ние - европата ще влезе при нас. ... Сещам се за вица, дето питали руснаците дали ще влязат в НАТО. Руснаците отговорили: "Даааа, ще влезем. Ако трябва - и до Белгия ще стигнем...". ... И в този аспект - трябва ни дисциплина поне колкото на германците по работните им места.

Да возят цивилни мадами със служебния автомобил, или да пускат звуковата сигнализация на голямото кръстовище, за да могат да минат по-бързо пътувайки към заведението отсреща - за мен е подигравка с данъците, които плащам.

Щирлиц

Тема Re: Стига помии по адрес на полициятанови [re: Щиpлиц]  
Публикувано22.10.06 14:21

Охо, здрасти Щирллиц, виждам "пагони"...хе хе хе хе
Честито!
Само ще вметна, че често правя сервизни услуги и лродажби на полицайчета , с БМВ та 5 ца, Мерцедеси и други такива "евтини" автомобилчета, купени със заплата на дребни полицаи ...хе хге хе хе
Е, срещал съм и полицаи по скромни и по неагресивни, което разбира се не е белег!
Щирлиц, какво правиш тук бе батка?
Няма ли да спретнем един полицейски купон, на тези, които участвуват често тук?
Муле-полиций с копита ООД!

И какво от това ,че хората са глупави?

Тема Re: Стига помии по адрес на 00001нови [re: OO1]  
Публикувано22.10.06 14:30

Охо, здрасти 0001, радвам се че те чета и че се отзоваваш на зова на Мулето!
Дадох ти скайпа, използувай го, защото тук вече има "модератор", който може да ограничи "присъствието" на Мулето,бъзикащо се с полицията и полицаите, с най доброто си сърце.
И да ме спрат да пиша, няма да променят въобще нещата, щото това, дето го пиша, го знае всеки , който не е много глупав.
А този, който е глупав, нека си е глупав....голяма работа!
Аз така и така, скоро щях на напусна този клуб,достатъчно направих за него.
Но виж , една клубна среща на клубарите "ветерани", би била хубав завършек на един период!

Хей Щирлиц?....
Щирлиц, как виждаш нещата по нататък?
Ти си фашага, щурмбанфюрер, нацист, фриц...хе хе хе хе
Напълно отиваш на клуба!
Ти си страшно попадение,в този клуб, едва ли ли богло да има по точно попадение!

Хей 0001, виждаш ли как се извъртат нещата, почти както е в цялата държава- управляват те тези, които са твои врагове....

И кво от това?

Тема Re: Стига помии по адрес на незнайнитенови [re: Myлe]  
АвторPlan9 (Нерегистриран)
Публикувано22.10.06 20:13

"Баша му беше пияница, умря от тежка хорма диабет, след като му изрязаха крайниците, а "майка му", още щъка...като тези маймунки, дето ги дават по телевизията, как съжителствуват с хората в градовете, в полудиво състояние."

Да изтъкваш факта, че бащата на някого е починал от тежък диабет, сякаш е някакво унизително качество - как може да бъде квалифицирано това? Този достига нови, непознати предели на човешкото падение...

Няма ли кой да трие тези откровени простащини?

Тема Re: Стига помии по адрес на незнайнитенови [re: Plan9]  
Публикувано22.10.06 21:25

;о)) Тук още няма модератор, но ако имате нужда от помощ - обадете се.

Щирлиц

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.