Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:49 03.11.25 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Българския пътен полицай /катажията/нови  
Автор The Secret Lover (just secret)
Публикувано08.11.05 04:05

е олицетворение на българския идеал на простота и корупция.
Жена ми кара, аз чета вестник. Прав път, сух път, една кола няма освен нас. Незнайно защо изниква знак 60!? Явно сложен за пари. Нещеш ли в драките на 50 метра след знака дебнат гладни и жалки 2 катажийчета. 34 км скорост и колан. По закон са 16 точки и към 80 лв глоба. Едната кука се прави на мъж и вади актовете веднага. Обаче жена ми започва да флиртува с тях и те омекнаха. На въпроса какво да почерпи едното катажийче вика...ама моля ви се госпожице, ние с такива красиви дами се черпим при едни не чак толкова формални обстоятелства. Пуснаха я точно 2 мин след като я спряха само с пожелание за приятен път. Ако караше мъж или акт щяха да напишат или поне 20 лв щяха да си поискат.
Ама що са толкова прости тия?

Тема Re: Българския пътен полицай /катажията/нови [re: The Secret Lover]  
Автортop (Нерегистриран)
Публикувано08.11.05 17:41

Знака 60, който според теб е сложен за пари не се поставя след решение на "гладните катаджийчета", които 100 % са доста по-нахранени от теб, а след решение от общината. А ако ти не беше в колата можеха и да се почепят с жена ти
Деба и малумниците. Като ги спрат на патя им треперат малките пишки от полицаите и от това, че може да им вземат точки или пари, ама иначе влезне във форума и говори. Епа говори си.

Тема Re: Българския пътен полицай /катажията/нови [re: тop]  
Автор The Secret Lover (just secret)
Публикувано08.11.05 18:09

напротив. знака е сложен за пари. по точно не е махан от там. преди там имаше крайпътна кръчма но вече няма нищо а знака стои. на гладните катаджийчета им е задължение да докладват за такива неща... къде според тях какво да се сложи или махне за да не подобри пътната обстановка. ама те си го държат знака щото ги храни копеленцата мръсни.ако аз не бях в колата щяха да си плакнат очите и да се свалят по дълго време глупако. мен кото ме спрат хич не им мълча... търсят си само с какво да се заядат и да изкарат някой лев но накрая нищо. случки не ми се разказват сега. карам постоянно от 15 години, ходил съм къде ли не и смело мога да кажа че българското пътно полицайче е абсолютно малоумно леке. такова е и такова ще си остане. и ще го моря до последно

Автортop (Нерегистриран)
Публикувано08.11.05 19:37

Да изкарват пари ли? Че що им буташ пари? Остави ги да ти напишат акт. А по-интересното ми е как точно ги мориш, че нещо несхващам. Като ти чета темата, в която си избиваш безсилието ме лъхат едни мисли, че морения си ти и не само от катаджиите.

Авторфypaжka (Нерегистриран)
Публикувано08.11.05 20:09

май много държиш да се изфукаш с жена ти...Ми как плакнат очи, така могат да изплакнат и нещо друго, глупако На времето имах една такава "свидетелка"...Хем се кокореше, хем кокетничеше. Няколко пъти й се обясни, че изглежда добре, но това няма нищо общо с делото. Накрая хем изяде ...хем я осъдиха условно ...щото много знаеше...Аре, пък като решиш пак да не спазваш правилата, пускай женка ти и хич да не ти пука!!! Добре че момчетата са били възпитани...
Към колегите: ако някой педераст с лъскава кола ви бута миризливите си пари, не само му натресете акта, ами го и арестувайте за опит за подкуп на длъжностно лице. Пък той сам ще извика жена му да плати в натура Ако сте намразили себе си, семействата си и децата си, може и да се унижите да "топнете"..., което няма нищо общо със служебните ви задължения
На някои лайнари май им се затяга примката около врата, а?

Тема Re: Българския пътен полицай /катажията/нови [re: фypaжka]  
Авторoня (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 00:13

Ало, катаджиите,много внимание му отделяте на тоя секретния. Тои маи и в други форуми се изявява,така че пускайте го да пасе.

Тема Re: Българския пътен полицай /катажията/нови [re: фypaжka]  
АвторOO7 (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 14:01

Не могат да го пуснат, щото иначе няма сухо... А пък актовете им за нищо не стават - винаги падат пред съда...Да не говорим, че напоследък са толкова нагли, че задминават ромите даже - просят си кафе, цигари, дори и Сачи не им е неудобно да искат Пълен цирк! Не си и помислям по-големите какво получават...

Тема Re: Българския пътен полицай /катажията/нови [re: OO7]  
Публикувано09.11.05 22:35

Нещастнико неземни, Сачито можеш да си го завреш... Ще ти се да живуркаш като баща ти, ама...нема вече...

Публикувано09.11.05 22:36

Тебе пък като те гледам по кое време пишеш, май хич не ти е до жена ти....

Тема Re: Българския пътен полицай /катажията/нови [re: OO7]  
Публикувано09.11.05 22:47

Ама ти ли беше шофьорчето на "Сачи" ????леле, ми кво д ате правиме, като за друго не ставаш...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.