|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
как мислите
|
|
| Автор | нerpaмoтeн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.04.05 16:57 |
|
|
Преди ден или два по телевизията даваха как е намирено убито момче от ромски произход на жп линията.В репортажа се показваше как "протестиращи" роми поставиха бетонни блокове на жп линията.Слагам протестиращи в кавички не защото считам , че нямат право на протест , а защото мисля , че за подобен протест поставяйки препятствия на жп път си има ред по който следва да се уведомят полиция и др.институции. Разярени роми хвърляха камъни по влака.Мои познати са пострадвали при подобни замервания точно в този район.Това което искам да попитам е :при условие , че всичко е документирано от репортерите и излъчено по националната телевизия някой ще потърси ли отговорност за тези деяния или както винаги отнова ще им простим на ромите. Докога ромите ще имат по-големи права от българите и другите малцинства в държавата?
Ще се радвам ако наоколо се навърта някой юрист и коментира какво следва да предприеме полицията в този случай   
| |
|
|
|
Има роми - има проблеми, няма роми - няма проблеми
Лошото е, че сега с влизането ни в Европа всякаквите там организации за защити на животни и роми ще надигат глас всеки път като се опитаме да направим нещо с мотив, че е на етническа основа
Затова предлагам да им се раздаде(уж за изборите) няква храна(под формата на социална помощ) с бавнодействаща отрова и да елиминираме този проблем
| |
|
Тема
|
Re: и да правя каквото си ща
[re: Cherniq]
|
|
| Автор | Иckaм дa cъм poмka в БГ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.04.05 20:34 |
|
|
“Гладни сме и след като социалното министерство ни осигури работа само за по 4 часа срещу 50 лв. нямаме друг изход, освен да крадем”, е отговорът на ромите. Да крадвам силови кабели с още 200 братя роми денем, да спирам влакове с 300 братя роми и да крадваме скраб, невидими за полицията като в индиански екшън!
| |
|
|
|
муахахахахаха подкрепям идеята! 
The Temple of Set
| |
|
Тема
|
Re: как мислите
|
|
| Автор | HCБOП (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.04.05 10:53 |
|
|
Не съм расистка, но съм за идеята 
Циганите нямат никакви отговорности, те имат само права и привилегии. Те са като воденичен камък   . Не си плащат тока и водата /затова тока и водата са скъпи/, строят им се къщи където да живеят, не си плащат здравните осигуровки, получават всевъзможни субсидии и пак реват че са онеправдани

А ние нека да бачкаме по незнам си колко часа на ден, нека да си плащаме всички задължения и защо? Вчера ходих в болницата, ами то там е пълно само с цигани и сигурно са си платили осигуровките, а? 
Стига съм писала вече че много се ядосах 
| |
|
Тема
|
[re: HCБOП]
|
|
| Публикувано | 06.04.05 11:14 |
|
|
Вярвам в силата на гражданския контрол независимо колко тъпо звучи.За ситуацията ние сами сме си виновни.Защото подобни случаи остават ненаказани.На никой не му се занимава , махаме с ръка и казваме "абе е.и им майката циганска" и те трупат кураж и продължават по същия начин.Все още чакам коментар на някой който е компетентен и може да ми каже какви действия е би трябвало да предприеме полицията в този случай.Зная че една птичка пролет не прави но смятам да отделя малко време и да се поинтересувам какво точно е направено в случая.Само влезте в клуб "Цигани-роми" и "Престъпление" и погледнете....
Грозна работа!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cherniq (истински) |
| Публикувано | 07.04.05 01:22 |
|
|
И аз не съм расист
Тежест са си циганите.....
Преди 4 години на едно място бяха назначили цигани на 550лв заплата. Смятайте тогава, че пари си бяха....и тия мангалите пак скатават и гледат да гепят нещо
Разбира се има и 1% свестни, но те горят покрай сухото
Сега нали им изплащат помощите в дебитни карти. Най-близкия им банкомат се пада в съседния блок и редовно гледам опашки мангали да теглят от нашите пари. Кога ли ще откача
...17...
| |
|
|
|
Не е баш така....аз не махам с ръка.
Най-редовно чупя каски
...17...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | HCБOП (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.04.05 12:03 |
|
|
Да, наистина има и свестни цигани, ама те са толкова малко, че се губят направо 
Снайпер имаш ли?   
Ха ха ха  Това е майтап ей   
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 07.04.05 13:05 |
|
|
абе майтап , майтап ...ама точно това май трябва !!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|