|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
kuki umrete !!!!!
|
|
Автор | mrazq kuki (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.03 19:04 |
|
kolkoto i da ste mnogo nqma da me hvanete hahahahahaha sme6nici selski, 4uturi, mingi6i, pederasti, oligofreni - jelaq vi gadna, bavna, prodyljitelnomy4itelna smyrt!!!!! mrazq vi mrazq vi mrazq vi!!!! pazete si 6ibanite dupenca!!!! vinagi 6te ima nqkoi psihopat da vi rezne ot nqkade - KOFTI A!!!!!?? jal mi e samo za decata vi, 4e 6te otrasnat sys slugi i6te stanat sy6tite slugi!!!!! no vsy6tnost ne me ebe, vajnoto e na vas da vi zle, da vi e strah, 4e nqkoi moje da vi prepatka ot nqkade. SVINE SVINE SVINE NIKOI NE VI HARESVA NIKADE. Pre4ite na horata i sluguvate na po vis6estoq6tite ot vas SLUGI. UMRETE !!!! UMRETE VSI4KI!!!!!
| |
|
ами полицията няма да те хване щото си нещтастник, но психиатрите ще те хванат и тогава ще е по-лошо...Ти си жалък дегенерат. Много си зле...менталното ти състояние е на ръба да се срути. Просто си един нещастен човек...
Като си толкова умен, къде са ти парите?
| |
|
kopele neshtastno, kvo sa ti vinovni kukite
pishesh tiq neshta shtot si anonimen i si smel, no aide kat si takuv barovec idi do nekoq patrulka i kaji neshtata deto si napisal tuk. ama mai losho she griznesh nekoq kubinka i dosta pari she dadesh za zubolekari
Edin jivot ne stiga
| |
Тема
|
Re: kuki umrete !!!!!
[re: Cherniq]
|
|
Автор |
snobar (играч) |
Публикувано | 04.08.03 23:19 |
|
Направо ше го счупят от бой нещастника...много е смел пред компа...
| |
Тема
|
[re: snobar]
|
|
Автор |
Cherniq (nagul tip) |
Публикувано | 05.08.03 05:55 |
|
iskash li da go namerim po IP-to i da mu pravim liceto na puzel
Edin jivot ne stiga
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snobar (играч) |
Публикувано | 05.08.03 16:44 |
|
никакъв проблем. Действаме!!!
| |
Тема
|
[re: snobar]
|
|
Автор | mrazq kuki (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.03 21:24 |
|
i tuk vi li4i kolko ste sme6ni - mamka vi furajki s pra6ki :)))) kef mi e kato vi gledam kolko ste glupavi. hvanete mi IP-to...... ne ne po dobre hvanete me ZA IP-to bokluci maloumnici. strah a!? straaaaaah...... neka ima pove4e jertvi ot va6a strana, mrete i ne spiraite dokato ne svyr6ite smotani ne6tastni selski bekove!!!!!
pak povtarqm nqma da me hvanete ako 6te i da si obyrnete halkata da se napyvate. namerete mi ip-to namerete namerete i UMRETE!!!!!!!!!! mainata vi duhaite pod voda dokato isyhne hahahahahahahha. originalni kuki imalo ve ei ip-to 6e mi hvanat. hvanete slona za bonbona i si go zavrete neide.
furajki s pra6ki vii ste gre6ki i trqbva da bydete otstraneni.
A.N.A.R.H.I.A.
ne na slugite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
| |
|
ти си болен
| |
|
dnes zashto ne si si pil lekarstvoto, koeto ti dade chicho doktor
mai te surbi anuscheto
Edin jivot ne stiga
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snobar (играч) |
Публикувано | 06.08.03 15:54 |
|
кога ше го гърбиме тоя пубер
П.П. Човек като него, който не уважава закона е .... (тук нямам думи)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|