Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:40 14.07.25 
Професионални
   >> Полиция
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Курсове за боравене с оръжие  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано14.06.03 07:39

Каде се провеждат курсовете за боравене с огнестрелно оръжие? Каква е таксата?

п.с Питам за разрешителното. Каде да отида, да изкарам този курс, който ми е необходим за да ми изкарат разрешителното...?

BEST OF LUCK:Velizar Simeonov

Тема Re: Курсове за боравене с оръжиенови [re: bigbro]  
Автор XPAБPИЯ CBИHAP (терорист)
Публикувано14.06.03 08:29

В централното - май беше някъде близо до ЦУМ, ма не съм сигурен. Помня бегло, от когато братовчед ми си изкарваше разрешително.

Тема Re: Курсове за боравене с оръжиенови [re: XPAБPИЯ CBИHAP]  
Автор The GAME ()
Публикувано14.06.03 16:10

Bigbro - виждам решил си да ставаш завършена мутра а? Сотаджия се става много лесно - зависи какво искаш да правиш. Някви психо тестове + естествено разрешителни оръжия, шофйорска книжка и т.н. Задължителното е само да си отслужил - не е нужно да си завършвал ВИПОНД. Всъщност СОТ има някви по трудни изисквания, но и при тях е няй- яко. Има май изпити по шофиране и стрелба. Но във всички други е пълна аматьорщина, но и плащат по малко.
Курсове за стрелба, разрешително и т.н. издават тук до нас в Лозенец. От басейна Спартак тръгваш нагоре по Богатици и след 2-ата пряка има един блок, в който има таква курсове. Това е бившото Болкан Секюрите. Има и някви други подобни фирми. Със сигурност ще те опътят, ще ти кажат за кое какво се иска и т.н.
Незнам кой номер е точно, но мисля ще се ориентираш. Богатица между пресечките Кожух планина и Димитър Хаджикоцев!

Тема Re: Курсове за боравене с оръжиенови [re: The GAME]  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано14.06.03 19:43

Аз работех в СОТ (дъщерната на СЕКТРОН), но се скарахме с един пич (ЖОРО), който е учил със сина на собственика... и им теглих една...

Иначе ще се пробвам там където ми казваш... пък да видим какво ще стане..

п.с. Иначе аз съм си завършена мутра...

BEST OF LUCK:Velizar Simeonov

Тема Re: Курсове за боравене с оръжиенови [re: neo_33]  
Автор The GAME (*_*)
Публикувано04.07.03 19:46

Ами аз преди време да дох малко инфо, но понеже не см сигурен дали беше вярно два въпроса:
Бигрбро - какво стана - изкара ли си каквото ти трябваше
нео33 - разкажи малко за реда, по който се вади оръжие
Мерси

Тема Re: Курсове за боравене с оръжиенови [re: neo_33]  
Авторmda (Нерегистриран)
Публикувано05.07.03 18:14

A kyde se karat kursovete, kolko struva i kolko vreme pordalzhavat?

Тема Къде си тръгнал бе, престъпник?нови [re: bigbro]  
Автор File99 (Оперативна 1ца)
Публикувано09.07.03 23:35

Кой ще ти даде оръжие на теб, бе престъпник такъв мръсен? Имам ти фамилията само две думи ще кажа на когото трябва и не само, че няма да получиш разрешително(ако имаш ще ти се отнеме), ами и в системата няма да те пуснат посмъртно.
Хей, сегашните полицай - вижте само какви хора искат да работят във скапаната ви система, този същият ме заплашва с отвличане и се заканва, че щял да влиза у нас, а вие ще му дадете оръжие и униформа. Как после да плащам данъци за такива институтиции ?

Висаджийски боклук за разстрел!

Тема Re: Къде си тръгнал бе, престъпник?нови [re: File99]  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано14.07.03 13:09

Мишок, аз имам оръжие и много ми е интересно как ще стане това с разрешителното като нямам такова. Искам да си легализирам оръжието. Фифи, още си малак да разбереш...ахахахаха

Тема Re: Курсове за боравене с оръжиенови [re: The GAME]  
Автор bigbro (MyTpa)
Публикувано14.07.03 13:23

още нищо

Тема Re: Къде си тръгнал бе, престъпник?нови [re: bigbro]  
Автор File99 (Оперативна 1ца)
Публикувано19.07.03 22:58

Фактът, че престъпници като теб, който имат незаконно оръжие кандидатстват в системата на МВР ясно показва кадровият й упадък, който вече нанесе тежки последици върху българското общество - стреляне по деца, сътрудничество с криминални елементи, вземане на подкупи. Всичко се се оправи с военна диктатура наложена отвън - тогава ще кОпате в урановите мини, докато смъртта ви раздели.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.