Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:26 13.11.25 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Тема Кражбанови  
Автор Бoнбoнeвa (сладка)
Публикувано15.09.02 00:29

Свиха ми колата. Днес. За пръв път се почувствах абсолютно безпомощна... Не мисля, че от полицията ще я намерят (дреме им)... Застрахователите ми пък и да я намерят може и да не ми я върнат, защото е по скъпа от сумата, която трябва да ми изплатят... Страшна ни е държавата, няма що!
Аз няма да дам пари за откуп.
Чудя се обаче, ако ми се обадят за да ме изнудват какво да правя? Със сигурност ще звъня на някой, но на кой - на полицаите, на застрахователите или на някоя мутра (ама класическа)...
Дайте акъл!!!

Тема Re: Кражба [re: Бoнбoнeвa]  
Автор HAMELEONA (хамелеон)
Публикувано15.09.02 04:18

Много кофти ама тук е БЪЛГАРИЯ ако все още не си разбрала къде живееш

ReD | VaNdAL

Тема Re: Кражбанови [re: Бoнбoнeвa]  
Автор Tanuco (весел)
Публикувано15.09.02 17:09

Моят съвет е да се обадиш в полицията, освен ако талонът на колата не е останал в нея, когато са ти я откраднали, защото така няма как да докажеш, ч е е твоя тази кола.Но иначе- звънни в полицията...това е моят съвет...освен ако нямаш познати в тия среди(нали казваш , че ще се обаждаш на мутра....)

Тема Re: Кражбанови [re: HAMELEONA]  
Автор Tanuco (весел)
Публикувано15.09.02 17:11

И какво като сме в България?!?!?!?
Да не би в другите страни да не се крадат коли?!?!?!?!?!?!

Тема Re: Кражбанови [re: Tanuco]  
Автор Бoнбoнeвa (сладка)
Публикувано15.09.02 22:25

В мен си е талонът (нищо, че съм женка :))))).
А дали няма да ме изпържат в полицията? Нали те хляб ядат... Мутрите още повече хляб.... че и луканка :))), но поне ще ги сбият гаднярите. Скапана история....

Тема Re: Кражбанови [re: Tanuco]  
Автор Бoнбoнeвa (сладка)
Публикувано15.09.02 22:27

ааааааааааааааа!!!!! Регистрирана е кражбата в полицията , мисля си за "оттук нататък какво"... Чат ли си?

Автор Tanuco (весел)
Публикувано15.09.02 23:23

Има голяма вероятност, за жалост, полицаите да са свързани с ония , които са ти откраднали колата.В такъв случай, нямаш шансове, ако ти имаш други линии, по които да действаш, карай по тях...
Тъпо е, но е така...както и магистралните грабежи на чужди туристи пак са свързани с полицията, т.е. с митницата, абе скапана работа..
Късмет и успех, дано си намериш возилото:)

Автор Cherniq (gangster)
Публикувано17.09.02 15:03

kakva ti e kolata(ili pone kaji orientirovuchnata i stoinost) i kude e zastrahovana?

ako reshish da davash otkup svirkai dokat ne e stanalo kusno

za vseki sluchai mini prez raionnoto, ama nema smisul......

Shte mi lipsvate

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.