Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 14.07.25 
Професионални
   >> Полиция
Всички теми * *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема mai stanahme policeiska durjava  
Автор stranger (buntar)
Публикувано19.08.02 12:55

predi okolo sedmica si sedqh na edna peika i vnezapno dvama policai se priblijiha i re6iha da mi napravqt spravka(dali sum zadurjan) i da me pretursqt(horata naokolo me pomisliha za prestupnik),pri tova mi zagubiha kum polovin 4as(moje6e da imam vajna neotlojna sre6ta)
ne e li tova porednoto potupkvane na 4ove6kite prava?

Тема Re: mai stanahme policeiska durjavaнови [re: stranger]  
Автор OCA (контра)
Публикувано19.08.02 18:53

Ами така си е ....и знаеш ли защо ? Защото 90 % от куките в България са тъпи комплексари ,нима не си чувал мисълта ,че от когото нищо не става ,става или полицай или поп....Недей се учудва,като дават много права на тъпанари ще им берем срама .Честно казано аз предпочитам да е анархия ,защото този уж засилен ред е дотакав степен преиначен ,че граничи със своеволието и безпорадъка ....да предпочитам анархията пред този ред !!!

Ако имаше бог,нас нямаше да ни има..

Тема Re: mai stanahme policeiska durjavaнови [re: OCA]  
Автор stranger (buntar)
Публикувано19.08.02 19:38

absolutno suglasen sum

Автор snobar (zoopolitikon)
Публикувано20.08.02 21:59

NE, NE E potupkvane na choveshkite prava

Тема OCA.......нови [re: OCA]  
Публикувано20.08.02 21:58

......ti znaesh li kakvo e anarhia??? ........mai teb te drusat kompleksite.....

Автор MasterOfTheDark ()
Публикувано21.08.02 03:22

Не се оплаквай на мене това ми го правят през 2-3 вечери по един, като се прибирам от работа към 1-2 часа вечерта, не става въпроса за КАТ. КАТ само ме спират после идват и полицай и гледат освен докумнетите всичко и навсякаде карат ми да се отварям раницата и т.н., ако търсят някого това мога да го приживея. Но това което най-много ме вбесява е че ми говорят на ТИ, не мисля че имат право, никаде не мога да се оплача, нищо не мога да направя, освен и аз започна да им говоря на ТИ, но тогава ще ме държат 2-3 пъти по-дълго, а знам ли к'вито са нахални може и да ме арестуват за това...

Тема Re: mai stanahme policeiska durjavaнови [re: MasterOfTheDark]  
Публикувано21.08.02 21:42

Choveche, stiga be!!! Nemojesh da se oplachesh zashtoto neiskash!!! kato te spre niakoi policai, zaduljitelno triabva da se predstavi, a sled tova ako te drazni, prosto poiskai da mu zapishesh slujebnia nomer (absoliutno e dlujen da ti go dade), a ako zapochnat da se zayajdat prosto se obadi vednaga ot GSM na 166. Prosto ne si dostatuchno nahalen i ne pokazvash samochuvstvie pred tiah. Druj se seriozno. Kato cialo az lichno ne sum imal problemi s Police, zashtoto povecheto sa pecheni.

Тема Re: OCA.......нови [re: snobar]  
Автор OCA (контра)
Публикувано21.08.02 23:35

estestweno ,che znam kakwo e anarhia mili snobariu.....ne se uchudwam ,che ima hora kato teb .Winagi gi e imalo takiwa kato teb ,hora spywashti razwitieto i progresa ,zashtoto im e udobno w nishata koqto sa zaeli .Na teb ako ti hareswa jivota v Bulgaria, zna4i si slqp.Ako te udoletworqwa policeiskia rejim,zna4i si temerut , ako ne ti hareswa anrhiata zna4i si strahlivec.Zashtoto samo v haosa se rajda nowoto , swejoto i prosperitiwnoto ,a ti si stoi w twoata nisha ,ti ne si ni nujen na nas bunatarite,ti prosto si jiv umrql s tazi twoq inertnost ....Badi si snobar koi ti prechi ,ostawi na nas budnite i naglite da tyrsim nowia red ,a ti se radwai na tazi otjivelica .....prosto ne e neobhodimo da dawash mnenie kogato jiveesh v druga epoha........SPI SPOKOINO SWOQ SYN....

Ако имаше бог,нас нямаше да ни има..

Тема Re: mai stanahme policeiska durjavaнови [re: snobar]  
Автор MasterOfTheDark ()
Публикувано22.08.02 01:39

Да съм казал, че не се представят? А ако ми разрешат да се обадя по телефона докато ме джобят и се обадя на 166, к'во да им кажа "Не съм доволен от обслужването ви!" ? Ще ми затворят най-вероятно, както й да е няма смисъл да пиша тук, защото начина е да търпиш, и казах че си ценя времето и ако не ми бърка в джоба, правя к'вото ми кажат за да мога да си ходя. Просто се оплаках и аз, иначе простои сте търпя и другите така сте правят, няма начин.

Тема Re: OCA.......нови [re: OCA]  
Автор Tanuco (весел)
Публикувано02.09.02 23:41

Абе готин, "бунтарю", "творецо на новото време и бъдеще"-Вземи попорочети малко литература.Твърденията ти, че в анархията се "ражда" новото са пълен bullshit, знаеш ли защо-ами помисли малко логично, помисли, че ако нямаше ПРАВИЛА, ако Обществото нямаше ОГРАНИЧЕНИЯ, щеше да настъпи хапс, защото всеки ще може да си прави каквото си поиска и ще се загуби най-ценното ти-твоята свобода, защото ако има анархия всеки ще е способен безнаказано и спокойно да те гръмне в главата или да ти потъпче човешките права.Колкото и странно да ти звучи-ограниченията ти дават свобода...може да ти звучи абсурдно и недопустимо, но наистина се замисли върху този момент.
Зашото ако нямаше ограничения(дори и чисто морални) ти щеше да живееш в още по-несигурен и опасен свят, в който, ако искаш си "раждай" "новото"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.