|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Не бе мармаладена...
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
Anuel (Creator) |
Публикувано | 31.10.07 17:25 |
|
кажи го това нанякой психиатър и ще ти люсне коктейл Сириус (Солиан с Лепонекс), за да те разобеди от "научна" гледна точка
Всичко направено се връща особено, ако е срещу човек със Съдба могъща
| |
|
Лошо е обаче когато вкусовете са все еднотипни - на руснаците все Бог им говори в космоса, където Партията е далече... или пък кислорода е разреден. Което само означава, че всеки комсомолец и комунист, отдолу си остава подплатен със обичайните християнски представи.
А какво би станало ако Бог се появи в своята класика на борда на някоя космическа станция - горящ (храст? апаратура?)??? Ама не мислят тия пишман журналисти! Слабо въображение!
| |
|
Да ти кажа от моите контакти с психиатрите, един от въпросите бе дали си говоря с извънземни ?
Не бе, сега съм тука.
| |
Тема
|
[re: Kaily]
|
|
Автор |
vret7 (тенекеджийче) |
Публикувано | 31.10.07 18:00 |
|
Е че той отдавна го е споменавал Кайли, ма ти сега си забелязала, ти вярваш ли му както аз?
| |
|
.. отначало психиатрите разправята че това са "несъществуващи халюцинации", но по скоро започнаха да правят предложения за спор или консенсус с вътрешните гласове.....
.. като се опитах да открия къде е "цетката" на вътрешните гласове, достигнах до "третият център" на земята, и гласът излизаше от нещо като кълбовидна обвивка и материалът приличаше на магнит - но с един полюс...
| |
Тема
|
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
ToЧиЦa_ (минаващ) |
Публикувано | 31.10.07 18:09 |
|
Здравей Пътник ..май е време да се възползвам от твоята дарба на ясновидец на дира попитай твоите "приятели" плс. след като сте толкова гъсти, предполагам няма да ти откажат, пък и за ЛЮБОВ става дума ... ще бъда ли отново с човека, който обичам и най-вече май по-полезно ще ми е да знам дали моята глава не иска да уври и като съм казала той та той
ето ти повод да докажеш възможностите си
ама попитай някой, който е вещ по тия работи..не някой учен...може психолог да е..или психиатър..то май съм за там
| |
|
А, те, руснаците и Ленин обявиха за пророк в Агни йога. Добре че не стигнаха и до Людмила Живкова. И с тия хоругви и портрети по манифестациите навремето, и с партийните устави като 10-те "божи" заповеди и вождовете-кумири, направо си сътвориха нова религияНе че тия у нас са по-различни и досега...хаха, представих си Станишев как обяснява на пресконференция, че му се явил бог, а зад гърба му се блещят извънземни
Кво ще пише по вестниците след това
| |
|
То тия работи не стават по задължение, мармаладен
| |
|
Не знам дали Прам Рават знае че е много добре да си синхронизираш вътрешните гласове със тялото - така един път ми нашепна за стъкло в крака... а преди няколко часа се набодах и бях забравил...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|