Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:04 06.07.25 
Религия и мистика
   >> Окултизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Re: Не бе мармаладена...нови [re: prathamakalpika]  
Автор vret7 (тенекеджийче)
Публикувано31.10.07 13:50

Не е илюзия

, е ти още едно клипче....http://www.disclose.tv/viewvideo/1578/Bush_s_Grey_Alien_Overlord_Peeks_Through_Window/

Тема Re: Не бе мармаладена...нови [re: vret7]  
Автор prathamakalpika (начинаеща)
Публикувано31.10.07 13:57

И кво - онова над рамото му не са го пуснали на пресконференцията, та гледа горкото през прозореца

Публикувано31.10.07 14:03

....дали пък не е неговото истинско отражение

....http://youtube.com/watch?v=UiEmem2rFOY

Публикувано31.10.07 14:17

Аааа, всичко разбрах - ти си маскиран рептилианец - там някъде пишеше, че са great lovers

Не знаех, че нашия модератор са го давали по ВВС

Публикувано31.10.07 15:10

Да мармаладена, моята мисъл бе че извънземни, господ...всичко е и тук на Земята, ние не можем да го видим, или не искаме, или не трябва, или още не му е времето, не случайно херметиците казват 'каквото горе, това и доло, а космонавтите са виждали доста повече отколкото си мислим, че реалноста ни е мая-илюзия спор за мен няма, и в преносният, и в буквалният смисъл

Публикувано31.10.07 15:34

Ама извънземен разум има, в това съм убедена - едва ли господ си е пропилял творческата енергия само за човека. Не знам дали не контактуват с нас и защо не, или пък просто все още не можем да ги забележим...

Колкото до космонавтите - бях чела някъде интервю с Армстронг какво е видял като са кацнали на Луната, а и това, че космонавтите не казват всичко, което знаят е верно, пуста секретност, нали

Обаче човек има склонност да уподобява всичко с познатите си реалии, та затова си представя извънземните като малки зелени човечета, динозаври или като онова с големите очи от клипа за Буш. Кой е казал, че ще обитават планети с подобни условия на земята, та да имат очи, уста, ръце и крака? Може въобще да нямат физически тела вече, или да са газообразни, или да не се хранят по познатия на хората начин, да ползват различна енергия, може направо да познават други измерения и въобще да не обитават планети...и т.н.?

Аз затова приемам такива филмчета като майтап - щото са си плод на човешката фантазия, същото важи и за "гласовете" на създателя. Откъде накъде той има глас и знае човешките езици? Ако той ни говори, то е по друг начин, не е с думи и не е нито на руски, нито на английски

Публикувано31.10.07 15:44

Да съгласен съм с теб...както винаги

, обаче и такива майтапи пак са дело на ...онзи, да ни накара примерно да се замисли повечко, изобщо който и да е той е майтапчия, ма ние хората сме прекалено сериозни за да разберем шегите му

Публикувано31.10.07 16:07

А Той онзи, че е майтапчия, майтапчия е

И то голям...Въпреки че понякога шегите му са едни такива...особени

Подобни филмчета и "гласови съобщения" обаче, са по-скоро манипулация за създаване на страх у хората, уж шегичка, а всъщност страх от непознатото, нещо като за отвличане на вниманието от същественото, което си е тук, вътре у самия човек...

То и разните художествени филми за извънземни са все как ни нападат или отвличат, бе все са злонамерени някак извънземните, не е случайно това, нали

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано31.10.07 16:08

Аз контактувам с тях вече над 15 години и те твърдят че не са само те на земята с нас, те казват че ни наблюдават от 2000 години насам. Говоря за нематериалните. Позволявали са ми да ги докосна с ръце и съм усешал вибрациите им. Така познавам вид енергия която се втича в мен от през краката. Възможно е и вие да я усещате по същия начин но да не знаете че това е вид енергия. Демонстрирали са ми възможности чудни за разказване, прехвърляне на вещества и елементи от човек на човек, емоционални състояния, да това е в техните възможности, но при спазване на строг Вселенски ред и правила... за разлика от нас земните... според мен нашата агресивна мисловна човешка енергия силно и болезнено ги наранява, а вярата и добронамереността ни позволява възможност за близост...странят и от рязкоизбухващите гневни хора... и то не защото нямат изработени защити за това, а защото техните защити от нашите агресивни мисли биха наранили самите нас...
Въпреки това, което ви разказвам, се имам за нормален човек и все още не съм повреден..

може би няма какво повече да ми се повреди...
Най- трудното нещо за мен беше да приема че света и аз не сме това което аз си мисля за него.
Да, харесват чувството ни за хумор и го ценят... Разговарял съм през изминалите години с тях и по точно със специалисти в отделните науки, лекари, психолози, художници ...от различни направления. Твърдя със сигурност че са най- добрите професионалисти които имам възможност да познавам...ползват нашия говорим език и понятията ми за него, по един съвършен начин и всичко което зная се дължи на тях...на Него.
И не съм повреден...и не съм космонавт...но и на доктор не съм ходил, така че не е много сигурно...

Че кой друг, ако не ние!

Публикувано31.10.07 16:20

Ами аз наскоро видях шейп-шифтинг на живо....та незнам

, а как ги възприемаме нещата е наш 'проблем', иначе е така голяма част от тези материали са да предизвикват страх, но с него само ние самите можем да се справим, страхът е още и незнание, отричайки нещо ние само затвърдяваме своя страх-незнание, ама ти си на страната на Любовта...та кво съм тръгнал аз да ти говоря

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.