|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
zashto vsichki haresvate pistovi motori
|
|
Автор | amgsport (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.08.05 23:39 |
|
az naprimer karam krosov i mi e mn po dobre otkolkoto s pistov
| |
Тема
|
Re: zashto vsichki haresvate pistovi motori
[re: amgsport]
|
|
Автор |
3ъл_Дyx (вестоносец) |
Публикувано | 30.08.05 01:34 |
|
Въпрос на вкус е тая работа с пистовите и ендурото.Има и порядъчно грозни пистови мотори,има и ендуро,дето са като издялкани в двора на село с брадвата на дядо...и неудобни също толкова,колкото и грозни.Вече са рядкост,но още се срещат.
| |
Тема
|
[re: 3ъл_Дyx]
|
|
Автор | Forgotten (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 14:18 |
|
Имам 125 к. Хонда, кросак и според мене е адски грозна :) но вози доста добре, дупки не усеща и за работня си обем е прилично бърза...НО нямам търпение да си взема пистов мотор :) това е най-красивата машина създавана от човек... какво ли не бих направил за R1 или R6...
| |
Тема
|
[re: Forgotten]
|
|
Автор | Glamar (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 21:49 |
|
Prav si
http://www.quality-cycle.com/01_Yamaha_2003_R6-b_Bikini_Babe.jpg
| |
Тема
|
[re: Glamar]
|
|
Автор | Forgotten (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 23:45 |
|
bih predpo4el motora pred taq :) ne e mn gotina ama motora e stra6en :)
| |
Тема
|
[re: Forgotten]
|
|
Автор | mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.05 16:32 |
|
men str6no ma kefqt 4opurite
| |
Тема
|
[re: mitaka]
|
|
Автор |
^^AMG^^SPORT^^ (непознат
) |
Публикувано | 28.11.05 19:24 |
|
ami vseki si ima pravo na mnenie
| |
|
Тва със вкуса към определените мотори е много относително. Вапреки, че аз, както надява се и повечето от вас, ми харесват всички стилове. Въпреки, че те имат равни качества (и 1-2 недостатъка), те се различават много поради тези разлики. Зависи от това, кой какво го устройва. Примерно, човек, който обича да е център на вниманието и окло него да се въртят готини какички и го молят да ги повози, за този човек са пистовите. Ако си отворен, обичаш рока (или подобна музика) и не те интересува, че всички ще те гледат като манастир в "софия ленд", то за теб са чопарите. Вече си има и други предпочитания, но най-добре е, като си падаш по всички...като мен. Доколкото глупоста, че всички харесват пистови. Човек, който мисли така се сабира с компания, която има придобита мания кам пистовите и си мисли, че неговите приятели са единствените на света.
Редактирано от dark_row на 15.12.05 22:18.
| |
Тема
|
[re: dark_row]
|
|
Автор | vrv (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.05 10:46 |
|
Представи си че не всичко се върти около вниманието и газарията.Някой предпочитат пистови защото обичат високите скорости.Други предпочитат да ходят из планините трети предпочитат да си правят торизъм и за целта им трябва не бър\з а удобен мотор за да се любуват на природата.За това са измислени различните видове мотори според стила на каране а не да застанеш някаде и да се праиш на гъзар.
| |
Тема
|
[re: vrv]
|
|
Автор |
dark_row (непознат
) |
Публикувано | 17.12.05 19:29 |
|
Аз ненавиждам, мразя и се отвращавам от тези, които се праат на газари. Дадох го като пример, защото така ще им е най-лесно разбда ме ерат
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|