Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:53 13.07.25 
Авто-мото
   >> Мотоциклетизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови  
АвторBikerBoy (Нерегистриран)
Публикувано14.09.05 12:29

Abe momcheta .... az kakvo da pravq kato sum na 16 i tazi prolet shte si vzimam 400cc pistarka :D .... + tova sum malko bolen mozak i sum fen na visokite skorosti ...
nai veroqtno shte si vzema Honda Cbr 400 RR .... I VUOBSHTE NE ME INTERESUVAT SHIBANITE KUKI .... SHTE IM IZDUHAM PAGONITE KATO MINA POKRAI TQH :D :D :D

Тема Re: 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови [re: BikerBoy]  
Авторamgsports (Нерегистриран)
Публикувано14.09.05 12:41

zdravei pich az sam na 14 i sasho sam bolen mozak karam ot 7 godishen i sq imam honda enduro 600cc 4v ot kukite ne se plashi mene me goniha predi nqkolko dni no nemojaha da me hvanat taka che nqma da imash nikav problem s hondata koqto si izbral

Тема Re: 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови [re: amgsports]  
Публикувано14.09.05 12:51

e ti si "NECHOVEK" :D .... makar che iam 1 fr s Kwasaki 580cc enduro i ne varvi tolkova
mnogo .... no vse pak ..... NECHOVEK SI BATE :D

Авторamgsport (Нерегистриран)
Публикувано14.09.05 13:53

zashto da sam nechovek be brato az prosto karam otdavna i imam opit ne e samo mashinata da e dobra i ti trqbva da si dobar

Тема Re: 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови [re: amgsport]  
Публикувано14.09.05 14:09

Aaaa az do sega sam karal kato bqh 3-ti klas 1 50cc Yamaha i tova beshe ...
Kolkoto do opita .... to ako ti e pisano da se razmajesh ... she se razmajesh ;)
TAKA CHE .... GAZTA DO DUPKA I DA NE TI PYKA :D

Автор ^^AMG^^SPORT^^ (непознат )
Публикувано14.09.05 14:24

da znam pich kato se kachish na motora i kato mu chuesh glasa te izkushava da mu dadesh gaz i pri men e sashtata rabota kato ti zvanne mushicata v glavata ne ti puka za nishto samo adrenalina da e na 100%

Тема Re: 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови [re: ^^AMG^^SPORT^^]  
Публикувано14.09.05 14:36

Choveche .... az ne sum mnogo siguren dali shte dojiveq do knijka ... no taka kato se zamislish po-dobre e da si jiveesh jivota kakto si iskash ... a ne kakto TRQBVA :D
VUOBSHTE NISHTO I NIKOI NE ME INTERESUVA ... samo da si vzema pistarkata .... SHTE KARAM V NASRESHTNOTO DA NASERA SHOFIORITE :D

Автор ^^AMG^^SPORT^^ (непознат )
Публикувано14.09.05 14:44

pich i az sam na sashtiq princip jivei jovota kakto si iskash

Тема Re: 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови [re: ^^AMG^^SPORT^^]  
АвторHui za was (Нерегистриран)
Публикувано15.09.05 16:04

Da vi eba maikata pi6ligari smotani

Тема Re: 16 godishen na 400cc ?!? :) IZROD :Dнови [re: Hui za was]  
АвторKлизмapo (Нерегистриран)
Публикувано15.09.05 19:08

Пичове чуствам се с вашата кръв! Брат е на 3 и половина и има Една Априлия 600cc и я кара от както го помня . Куките не могат да му се опрат . Вчера даже една кука го е гонила с Toyota Supra 1000HP ма се е шмугнал в една канавка и е избягал ! Чуствам че сме от 1 порода !!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.