|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Mi tova e kato e promenlivia tok - nema go, nema go, nema go .... Pa kato te tresne :-)))
A sega seriozno :-((
Mrashtia se zashtoto naistina sme si tragedia - vijte kakvi prostotii se rasiat - a az ochakvah da naucha neshto novo tuk (e dobre de, veche znam, che muhata za dva chasa moje da izmine 150 km - dali ne e sashtata muha, deto ia komentiraha v klub "Genetika" :-)))
To kakvato darjavata - takav i kluba :-)
Pishete, ne se sramuvaite :-))
S nadejda: Vasko
| |
|
благодаря за включването, Васко! чудесно е, че някой все пак се отбива тук, пък било то и да се изцвъка:)))
кажи каква ти е надеждата. но не разчитай да се съберат академици или професори, за да ти спретнат образователна програма!!:)
с учудване: zh
| |
Тема
|
Kvo e logika?
[re: zh]
|
|
Автор |
Sava () |
Публикувано | 27.06.00 01:15 |
|
За топла вода може и с ток.
| |
|
'Vseki dobur finzik e dobur matematik,no ne vseki dobur matematik e dobur fizik'
profesor Popov
'propil se fizik' i nastoqst uchitel
| |
Тема
|
Re: :)))))
|
|
Автор | бapoвeцa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.08 11:20 |
|
Задник, ти нямаш ли друга работа, че си седнал да ме изпитваш? Ти явно незнаеш, че математиката е езика на физиката и е инициирала много открития в нея (физиката)!
| |
Тема
|
Re: много..
|
|
Автор |
Mиpa_M (несериозна) |
Публикувано | 20.03.08 07:54 |
|
Готино. За чайника е популярно, но в този вариант шегичката за математика и физика не я знаех.
А между другото, много от нас биха използвали този начин не защото са с физически начин на мислене, а защото просто не знаем има ли начин лесно да се съберат разстоянията в двете посоки, изминати от мухата (това е ясно, де, то затова е шега, ама да го кажа).
| |
Тема
|
Re: математик ли сте или физик?
|
|
Автор | пacтeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.08 03:18 |
|
Признай, че е майтап това с мухата.
Значи мушицата лети със 75 км/час и я връхлетява насрещен влак с 50 км/час, а тя в тоя миг прави кръгом, почесва се и айде обратно към другия влак.
С такива рефлекси - ще се остави да я смажат, ама друг път.
| |
Тема
|
Re: математик ли сте или физик?
|
|
Автор | C (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.08 01:58 |
|
Философ съм.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|