Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:49 13.07.25 
Горещи теми
   >> Либия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Протестнови  
Автор ПЕТЯ ()
Публикувано28.02.00 15:48

Благодаря на всички, които ми писаха. Това е писмото, което изпратих на г-дата Стоянов, Соколов и Костов днес. Написала съм го от мое име, тъй като нямаше начин да се поискам предварително съгласието ви. Ако споделяте написаното от мен, можете да се присъедините като пишете на kiriliev@nt52.parliament.bg за Соколов, на GIS@bulgaria.govern.bg за Костов и на сайта на Президента, който е www.president.bg. Отново искам да се обърна с молба към онези, които не споделят моите възгледи, настроени са по-радикално или просто адски им е писнало от всичко, НЕ ПСУВАЙТЕ ВСИЧКИ И ВСИЧКО В ЕФИР. ТАКА БИЕМ ВЪРХУ СОБСТВЕНИЯ СИ АВТОРИТЕТ. 28 февруари 2000 Петя Жекова До: Г-н Петър Стоянов Президент на Република България Г-н Йордан Соколов Председател на Народното събрание Г-н Иван Костов Министър председател на Република България Господа, Вече повече от 10 дни стоим на нокти и се молим за българите, арестувани в Либия. Вече повече от десет дни нито един от Вас, политиците, не намери сили и смелост да направи официално изявление като ни информира кога и какви точно мерки са били предприети за освобождаване на задържаните ни съграждани. Единственият призив, който чухме бе да не политизираме въпроса, за да не навредим на арестуваните. Мисля, че след няколко часа вече може и да няма смисъл от това да бъдем толкова деликатни към чувствата на либийците. Защото може би след няколко часа нашите сънародници, гражданите на държавата, който сме Ви избрали да управлявате, вече няма да са живи. Срам и позор! Позорно е, че съществуват все още режими, които приемат смъртното наказание като начин за назидание и наказване на престъпление. Позорно, че умират невинни деца, които може би са жертва на политически борби. Срамно е, че едно правителство не смее да застане зад хората си. Срамно, че народа на една държава е принуден да работи в страни със съмнително правораздаване, защото в тази държава трудът му не струва колкото вратовръзката на едни депутат. Срамно е, че Вие сте това правителство. Че Ви вярвахме… Че заедно скачахме в студа … Че се надявахме този път да не манипулират. Моля се Бог да бъде с българите в Либия!

Тема Протестнови [re: ПЕТЯ]  
Автор Гого ()
Публикувано28.02.00 17:56

Ми, ако наистина са виновни?

Тема Абе и да протестираш и да не протестираш...нови [re: ПЕТЯ]  
Автор Григорий Нанев ()
Публикувано28.02.00 18:20

... все тая. Според гаджето ми (прекарало доста време в Либия) шансовете да ги обесят са към 75%. Може и друга комбинация - някои ще бесят, но някои ще оправдаят.

Тема Абе и да протестираш и да не протестираш...нови [re: ПЕТЯ]  
Автор Петя ()
Публикувано28.02.00 20:58

Въпросът дали са виновни или невинни изобщо не стои в случая. Жалкото е, че никой до сега не направи нищо, за да помогне на тези българи.

Тема Я по-добре протестирай срещу далаверите на кметанови [re: ПЕТЯ]  
Автор Тарамбука ()
Публикувано28.02.00 21:59

Това за смъртното наказание направо ме уби. САЩ, значи, са варварска държава, защото там убиват най-закоравелите престъпници и садисти. Иначе си протестирай колкото си искаш, от това броят на заразените деца няма да се намали. Най-много да забравим за един друг СПИН скандал по времето на Мими Виткова.

Тема Добре е да имаме съвест.нови [re: ПЕТЯ]  
Автор Красимир Чернев ()
Публикувано28.02.00 22:13

Скъпа Петя, Благодаря зя това което си написала. Хората в Бенгази а и не само там нямат подкрепа от българското правителство. Нещо по-вече почти всички фирми който изпращат специалисти там нямат представитери или ги имат само за да събират незаконни комисионни. Преди време работих в Либия. Единственият човек който ни защити от това изпратилата ни фирма да не ни вземе всичките пари бе консула в Бенгази. След това си отиди с достойнство защото не защитавал интересите на българските предприятия. Когато се обадихме на посланника каза нещо от рода ~Аз съм тук за да защитавам интересите на българските предприятия а не на вас~ става въпрос за 51 български работника работещи в Бенгази и 51 работника работещи в гр. Дерна. Смятъм обаче че избраната позиция на правителството сега е правилна. Никой не се отнасяше с нас по лошо отколкото с другите чужденци. От друга страна смятъм че има известна истина в другите обвинения който не са свързани с умишленото заразяването от СПИН. Става въпрос за пройзводството на ракия и за сексуални връзки. В това отношение негласно либииците подминават закона когато става въпрос за чужденци, но за употреба на алкохол либиските граждани се наказват сурово. Моето мнение е че може би нещата отдавна щяхя дя са ясни ако някай се бе зайнтерисувал така че пичината е в нашите власти и особенно в нашият посраник.

Тема За Тарамбуканови [re: ПЕТЯ]  
Автор Петя ()
Публикувано28.02.00 22:58

САЩ не може да бъде пример за подражание във всяко отношение. Това, че една страна е с развита и за момента (в исторически мащаб) доминантна икономика не означава, че трябва да приемаме всичко каквото се прави там за правилно. Не трябва да забравяме, че по отношение на историческото си развитие тя не е дори навлязла във възрастта на пуберитета. Не съм забравила за СПИН скандала от времето на Виткова. Ако не си разбрал ще ти кажа само за теб в прав текст - аз не знам дали българите са виновни или не. За това не ги съдя. Аз знам, че мои сънародници са в беда и не опитвам да им помогна. Аз знам, че моето правителство не положи дори минимални усилия, за да защити гражданите си. За това и протестирам. Защото от собствен опит знам, че никой не е застрахован и утре може аз и ти, Тарамбука (що за прякор), да сме на тяхно място. Дано не сме в една килия.

Тема Тарамбука & Петя = ВНЛ в килиятанови [re: Петя]  
Автор Ocenitelq ()
Публикувано29.02.00 07:27

Е, ако сте в една килия може да народиш няколко деца за да компенсираш заразените ....

Тема Za Ocenitlelqнови [re: Ocenitelq]  
Автор George ()
Публикувано29.02.00 17:20

Tia prostotiata hodela po horata se kazvashe niakoga, no mai e samo pri nas. Ako niamash kakvo da kajesh, po-dobre ne stavai geroi ot pogovorkata.

Тема za Ocenitelqнови [re: Ocenitelq]  
Автор Tancuvashiq ()
Публикувано29.02.00 20:48

ej, Ocenitelq, na momenti si genialen! ....kak samo vijdash hubavite strani na problema!!! Virtuoz si ti, choveche!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.