Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:43 05.07.25 
Горещи теми
   >> Либия
*Кратък преглед

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?!нови  
Автор Танцуващия с либийци ()
Публикувано26.02.00 14:44

393 либийски деца..ама само толкова ли?! Някой да знае колко точно араби са участвали в кланетата в Батак и Копривщица... Защо никой не помни това?! Или там не са умирали деца...

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?!нови [re: Танцуващия с либийци]  
Автор Aurora ()
Публикувано26.02.00 16:15

аре ся глупости! аман от тъпи изказвания! какво се връщаш назад, миналото си е минало, живеем ДНЕС!

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?!нови [re: Aurora]  
Автор Член1 ()
Публикувано26.02.00 17:07

ти да , аз може би, но той определено не живее днес

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?!нови [re: Aurora]  
Автор Танцуващия с либийци ()
Публикувано26.02.00 17:14

вярно, живеем ДНЕС, но не трябва да забравяме миналото си... иначе какво ти гарантира, че няма да се повтори...и не мисля, че за подобни кланета като тези в Батак може да има давност...ако не е така, защо Либия просто не забрави за тези деца- та това също се е случило в миналото..според мене няма значение кога се е случило- преди 2 дена или 200 години...

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?! [re: Танцуващия с либийци]  
Автор TaTo ()
Публикувано26.02.00 20:04

Не мисля че в кланетата в Батак и Копривщица са участвали Либийци. И не мисля че има значение дали са участвали. Това, което мисля, е че едно убийство не е равно на едно убийство, и един човешки живот не е равен на друг човешки живот. Това не са круши, че да ги сравняваме. Всеки човек е уникален. Всеки човек е жив. Ти, пич, смяташ ли че твоят живот е равен на моя? И ако не, чии живот е по-важен - твоя или моя? Можеш ли изобщо да ги сравниш? Защото аз не мога. Смятам, че никой няма право да убива 1, 5, 10 или 393 души или деца. И освен това никой няма право да убива 1, 2, 5 или 6 лекари или каквито и да било живи същества заради непредумишлено убийство, защото...иска ми се вярвам че е такова. Ако не е, тогава става лошо.

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?!нови [re: Танцуващия с либийци]  
Автор neznam ()
Публикувано26.02.00 21:50

a ako beshe edno ot tezi deca

Тема Някакви си 30 000 българи, само толкова линови [re: Член1]  
Автор Тарамбука ()
Публикувано27.02.00 01:12

По време на Априлското въстание са загинали само някакви си 30 000 българи. Между другото, когато войските на московския княз навлизат в България, преди още московците да са приели християнството, набиват на кол около 6 000 българи около Пловдив. Дай сега да избием няколко хиляди руски деца, за да възтържествува историческата справедливост. Аман от кретени!

Тема 393 либийски деца..ама само толкова ли?!нови [re: TaTo]  
Автор Twister_nk ()
Публикувано27.02.00 21:07

Na vsichki otgovorili na Tancuvashiq iskam samo edno da pojelaq- edin den, ne daj si Boje, ako i vie se izpravite pred besilkata, da imate kuraja da si ostanete tolkova tolerantni...

Тема бил ли си някога баща?нови [re: Танцуващия с либийци]  
Автор BOSSАдминистратор ()
Публикувано28.02.00 19:35

Патриотичните чувства не са ми чужди, но не бих тръгнал да унищожавам например турски граждани за да им отмъщавам за кланетата от преди век. Щото ако тръгне така , значи сърбите имат право да ни мразят...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.