Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:23 13.07.25 
Горещи теми
   >> Либия
*Кратък преглед

Тема Наште пак се еб...тнови  
Автор ПИЧ ()
Публикувано24.02.00 17:42

Само чакат нещо да се появи и да налапат микрофоните - и Пешо и Натка! Пълни Мутри! А файда нема- хорицата са закъсали и то отдавна.

Тема Либиянови [re: ПИЧ]  
Автор Георги ()
Публикувано24.02.00 18:06

Проблемът не е в българите. Това го правят чужди лекари, защото нашите сериозно ги конкурират като работят в Либия за жълти стотинки. Един безработен френски лекар ще отиде да работи в Либия за тройно повече пари, така че нашите неминуемо ще изядат тоягата за да може да намалее безработицата в някоя от европейските страни. К`во им пука, че наш`те били по-кадърни от тях!?!

Тема Либиянови [re: Георги]  
Автор Yovcheva ()
Публикувано25.02.00 20:52

Управете бедните лекари и млъкнете.Дрън-дрън та пляс!!!!!!

Тема Либиянови [re: Георги]  
Автор К.Георгиев ()
Публикувано26.02.00 01:28

Познавам доста добре тази държава. Наистина, там правото е по-различно от това, което ние си представяме. (Само да не говорим за правото в нашата страна!). Дали са виновни нашите медицински кадри? От публикацийте в пресата, едва ли може да се направи някакво сериозно заключение, но моето мнение е, че те положително имат някаква вина. Съмнявам се, обаче, че са искали да свалят г-н Кадафи. На този вариант българин не се навива. Ние не свалихме 45 години тези омразни комунисти, та сега ще сваляме Кадафи. Това, не! Но това, че съпругата на д-р Здравков е била любовница на министъра на здравеопазването,у това, че са се развивали скандали, това е повече от вярно. Аз имам три контракта там и зная отношенията между българите. Те са най-срамните, в сравнение с всички работещи в Либия нации. За съжаление. Дали ще ги осъдят. Може би - да. Аз съм присъствал на изпълнение на смъртни присъди в Бенгази през 1977 год. Обесване. В това режимът е безкомпромисен, при което съвсем не се знае, дали подсъдимите са наистина толкова виновни. Правителството не може до направи нищо, защото с психопат, не могат да се водат нормални преговори.

Тема Наште пак се еб...т [re: ПИЧ]  
Автор Zappa ()
Публикувано26.02.00 09:16

На бой, български хакери. Приложете електронен терор на Джамахирията.Мобилизирайте се!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.