|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Да обявим война на Либия!
|
|
Автор |
Cлapтибapтфacт (магратеанец) |
Публикувано | 21.01.07 11:55 |
|
Ще ги разбием. Ще измъкнем нашите, макар че то може и да не се наложи, защото след като смажем либийците, нашите ще са си на българска територия. Ще имаме излаз на Средиземно море и петрол освен това.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
В отговор на:
Да обявим война на Либия!
След успешното "реформиране" на българската армия нямаме вече никакъв човешки или военно-технически ресурс да обявим война не само на Либия, но на която и да е друга държава.
БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАЛОЖНИЦИ В ЛИБИЯ
| |
|
Тебе май бая са те подхвърляли като малъкрче с са те изтървали!
| |
|
В интерес на истината са ме обръщали веднъж с количката. За други случаи не знам, може и да ги крият от мен.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.Редактирано от Cлapтибapтфacт на 21.01.07 19:30.
| |
|
Като оставим на страна това, че със сигурност ще загубим, интересно ми е как смяташ въобще да стигнем до Либия?!
| |
|
Може през Сицилия, но през Крит май е по-близо.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
Либийската армия е по-зле дори от нашата.
| |
|
В голяма грешка си приятел.
Либия спазва принципа въоръжавай се добре, за да те уважават, за разлика от българската управляваща върхушка която се е опряла на теорията на скритата капитулация.
За разлика от България, Либия не само не си е рязала ракетите, но и не си е превърнала казармите в зайчарници и шивашки цехове.
Виж от къде имат готовност да респектират евентуалният агресор:
Усещаш ли десетте разлики?
SCUD-B, SS-21 SCARAB, FROG -7, SCUD-C, (OTRAG), CONDOR 2, AL FATAH, MB/EE-150, MB/EE-600, SS-23 SPIDER, SS-12 SCALEBOARD, M-9 / CSS-2, LONG RANGE MISSILES - No Dong...
БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАЛОЖНИЦИ В ЛИБИЯ
| |
|
Разбира се, че не говоря сериозно. Казах го в контекста на цялото безумие. Въпросът ми е защо НМ и ИК не са в затвора и цялото им имущество конфискувано като придобито по незаконен начин?
| |
|
Тъй, тъй! И, на какво ще се натоварим? От къде ще ни излитат самолетите, щото май самолетоносачи нямаме. А, и подводница вече май нямаме. Тц, тц...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|