|
Тема
|
Либия/Виновни ли са българските медици
|
|
Автор |
AcпapyxlYl () |
Публикувано | 08.01.07 21:59 |
|
Мисля, че е крайно време формулировката в стил Костов:
Либия
Виновни ли са българските медици
да бъде заменена със нещо по-нормално и запазващо честта и достойнството на тези достатъчно вече изстрадали българи с нещо от рода на:
Либия
Съдeбният процес срещу българските медици
или нещо подобно.
От 3-4 дена влизам тук, и всеки път ми прави неприятно впечатление намекването за вина, сякаш влизам в либийски форум.
Не е редно в българско интернет пространство да присъства формулировката вина.
Редактирано от AcпapyxlYl на 09.01.07 01:17.
| |
Тема
|
Re: Либия/Виновни ли са българските медици
[re: AcпapyxlYl]
|
|
Автор |
KingMidas (непознат
) |
Публикувано | 10.01.07 13:39 |
|
Дали са виновни българските медици,аз незнам....Но това,което знам със сигурност е,че те заслужават подкрепа от политическите представители на държавата,на която са граждани...Ако тези хора бяха,не българи,а американци,всички се досещаме какво щеше да се случи...а ако бяха немци,французи,испанци....или не дай си Боже евреи...Това,което знам аз е,че никой от хората,които може и трябва да им помогне,не го прави...Те са заети да "лапат"...(дали пениси или комисионни,всеки според поста си),но те не си вършат работата...Виждал съм,как американски турист звъни в посолството и прави скандал,само ако някой чиновник му повиши тон...
И така и трябва...А иначе,може би са виновни,но не за това,в което са обвинени,а че са се родили българи...Дано само Господ да е с тях...ние,обикновенните хора,със сигурност сме.....
| |
Тема
|
[re: KingMidas]
|
|
Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
Публикувано | 10.01.07 23:55 |
|
Виждал съм,как американски турист звъни в посолството и прави скандал,само ако някой чиновник му повиши тон
quod licet Jovi, non licet bovi....за американците важи максимата Noli me tangere, civis Romanus i.e. Americanus sum и зад тази формула стои Америка..а зад нас какво стои??? Станишев и Пирински с гол в ръката........
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".
| |
Тема
|
[re: Щъpkoт]
|
|
Автор |
AcпapyxlYl () |
Публикувано | 11.01.07 00:43 |
|
Ето един пример, kak нашата управляваща върхушка изобщо не мисли да защитава сестрите, а дефакто застава на страната на Кадафи, влизайки в схемата на Фонда и компенсацията на жертвите на спин епидемията.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАЛОЖНИЦИ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
julkata_ (bla bla) |
Публикувано | 11.01.07 09:12 |
|
Абе нашите управляващи нормални ли са?!
Вместо да вкарат по-добри медикаменти за хората живеещи с ХИВ в България /сред които има и деца/, ще лекуват чужденците
Да направят ремонт на Инфекциозна в София, за цялото отделение има една тоалетна и един душ, а до скоро и плъхове се разхождаха там!
Редактирано от julkata_ на 11.01.07 09:17.
| |
Тема
|
[re: julkata_]
|
|
Автор |
Aнo (Анонимната) |
Публикувано | 14.01.07 22:22 |
|
аз също съм възмутена че никой не обръща внимание на факта че точно така представлява отделението за лекуване на хора с намален имунен дефицит причинен от ХИВ в град София.
Нима се очаква да се приет децата от Либия на това място:
Данчо! Обичам те, никога няма да те оставя!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mihailo () |
Публикувано | 09.05.07 10:50 |
|
В отговор на:
Мисля, че е крайно време формулировката в стил Костов:
Либия
Виновни ли са българските медици
да бъде заменена със нещо по-нормално и запазващо честта и достойнството на тези достатъчно вече изстрадали българи с нещо от рода на:
Либия
Съдeбният процес срещу българските медици
или нещо подобно
Споко. След като цели пет месеца модератори и админи не си помръднаха пръста да коригират унизителното въпросче прикрепено към темата Либия - Виновни ли са българските медици някой има интерес да се нагнетява въпроса за вината и оттук можеш да си вадиш нужните заключения.
Теми 484 Мнения 3800 Последно 08.05.07 21:30
09.05.07 09:50
Либия
Виновни ли са българските
медици в Либия??????????
До кога ще дъвкаме този въпрос за "вината"?
| |
|
|
|
|