|
Тема
|
Палестинският лекар
|
|
Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
Публикувано | 26.12.06 18:09 |
|
трябва да получи незабавно българско гражданство....горкият човек е напълно беззащитен, зад него не стои дори такава сбъркана държава като нашата.....вече го възприемам като българин и потърпевш в еднаква степен с горките сестри.....
Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".
| |
|
Ами да, по принцип може човекът да приеме такова предложение. Само че си мисля, че тези хора, когато излязат от този ад, нито ще искат нещо, нито ще им се живее....Каквото и да се случи от сега нататък, те вече са толкова съсипани и затормозени, че едва ли имат желание за каквото и да е.
Абсурдът е, че палестинецът, който не получава почти никаква подкрепа от страната си, е на същото дередже, както нашите сестри. Паралелът ясно показва "резултата" от "тихата дипломация" и всички глупави ходове, които нашите политици-идиоти ни заблуждаваха, че правят. Не че някой им е вярвал, де...
| |
|
При Коритаров сега се обадиха две тъпи путки...едната поне е била в Либия и каза някои очевидно верни неща, но безгръбначното й поведение и изказване просто ме отвратиха...толкова типично български са / слава Богу не шопски/.....другата просто ми идеше да счупя телевизора..твърдеше, че сестрите са виновни и че Кристиана Вълчева не трябвало да си боядисва косата и незнам кво си още....
ако се наложи да събираме пари за да откупим нашите заложници и горкия палестинец съм готов да дам максималната сума според възможностите си.....
| |
|
Що се нервиш на такива? Не си заслужават, толкова са захлупени, че...
И да ти кажа, отлично квалифицираните медицински сестри отдавна кандидатстват и работят в Германия, Швейцария и други нормални държави. В Либия останаха такива като тези двете чавки, дето си ги слушал - празноглави, късогледи, с промито съзнание, развален английско-арабски и занемарено професионално развитие. Те, когато се върнат в България, си остават все така безгръбначни и са готови да кажат всичко, което да оневини "демократична, свободна и хуманна" Либия. Че и звънят по разни предавания, да им се диви народа на простотиите. За..би.
| |
Тема
|
Какво точно
[re: Щъpkoт]
|
|
Автор |
Mиpa_M (несериозна) |
Публикувано | 30.12.06 00:43 |
|
...казаха тъпите путки - и едната, и другата?
"Какво е всъщност лятото, какво е -
един сезон, във който мен ме няма..."
| |
|
Добре де, ама по тази логика излиза, че и 5те медицински сестри там са точно същите, като въпросните две п**ки, за които говори Щърка, нали?
| |
Тема
|
Re: Какво точно
[re: Mиpa_M]
|
|
Автор |
Щъpkoт (fyromophagos) |
Публикувано | 30.12.06 18:52 |
|
Ами обясняваше първата, че с либийците трябва кротко, защото те били много специални и прочие..а другата обвини директно сестрите, че са заразили децата, че се държат вулгарно и че либийците са прави за всичко...тя не е била в Либия или поне не го заяви, но явно се дразни от по-млади жени / разбирай Кристиана Вълчева, която си била боядисала косата и с това провокирала моралните либийци/....а те че се шибат с кой където им падне и че половината имат СПИН по принцип няма никакво значение....пфууу...
Допускам, иначе че някои от заловените сестри не са образец на морал и висока култура, но това не е повод някой да бъде бесен за несъществуващи и недоказани престъпления......
| |
|
Още по времето на Соломон Паси, като външен министър, той поиска българско гражданство.
Според мълчаливото поведение на политическата ни класа той не е достоен за български гражданин.
Да припомням ли писаното в Търновската конституция " Стъпилия роб на българска земя става свободен ".
Според мен кампанията на българите за освобождаването на българските медицински сестри трябва да започне точно с това - ДАВАНЕ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА ПАЛЕСТИНСКИЯ ЛЕКАР.
Българските граждани трябва първо да окажат натиск върху Президента на България, Министър председателя и Председателя на Народното събрание ТОЧНО ПО ТОЗИ ВЪПРОС.
Съдените в Либия по процеса за СПИН делото трябва да бъдат "един отбор".
| |
|
Съжалявам, наистина го написах неясно - айде сега като наште политици да обясня какво съм искала да кажа Имах предвид, че след ареста преди 8 години НОРМАЛЕН човек не би отишъл да работи в Либия - стана ясно, че здравната им система е пълен капут, а пък манталитета и мисленето - съвсем...
| |
|
|
|
|