Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:21 13.07.25 
Горещи теми
   >> Либия
*Кратък преглед

Тема СЛУЧАЯТ Е СУПЕРПРЕЕКСПОНИРАНнови  
Автор punduliukas (непознат )
Публикувано04.08.06 10:26

Случаят с българските медицински сестри в Либия е суперпреекспониран в българското публично пространство.Ясно е че не са виновни.Задържани са осма година.Но не са убити,живеят при поносими условия.Вярно,яли са бой,но това не е края на света.
За времето,през което са задържани 800 българи станаха жертва на убийства,7000 загинаха по пътищата,в това число и малки деца.Колко внимание им се обърна.От ден до пладне.Медиите си знаят едно-сестрите,та сестрите.Получава се някаква фиксация на обществото и властите на тази тема.След като са задържани невинни,това си е форма на тероризъм,а народите с достойнство с терористи не преговарят.А ние сме готови да пратим приятелката на премиера да прави свирка на Кадафи.
Така или иначе ще ги освободят жените.Не мисля обаче,че България има възможност да повлияе върху това.Има си ЕС,САЩ т.н.
Накрая-имам лошото предчувствие,че след освобождаването им,жените ще отворят усти за компенсации от всички нас,от данъкоплатците-сякаш ние сме виновни.

Тема Re: СЛУЧАЯТ Е СУПЕРПРЕЕКСПОНИРАНнови [re: punduliukas]  
Автор чepнaoвцa (минаващ)
Публикувано21.08.06 23:57

Отдавна очаквам послучай нац.празник на Джамахирията 1 септември-
нашите да бъдат помилвани и тържествено посрещнати на летище Сф като нац.герои и няма да има никаква изненада,ако те докладват на президента:
"задачата изпълнена",в отговор на което да бъдат на наградени лично от него с по един орден "Стара планина".И защо пък не?Щом за същите заслуги,ограбване на бг народ дадоха на Меди Доганов...

Автор чepнaoвцa (минаващ)
Публикувано12.09.06 09:54

Да видим след днешният поредно заседание на съда и изслушването на нашата защита и законният 30 дневен срок за решение на съда какво ще чуем,относно решението на съда.Оправдани,помилвани или осъдени!?
Очакваната амнистия,която ни намекваха нашите държавници по повод Първи септември не се случи.Не се случи въпреки основаният международен фонд от Българско гражданско сдружение,с председател пловдивският кмет
д-р Иван Чолаков,чийто единствен член на международният фонд е България?!
и по неговите сметки според СНН/американска ТВ/ Либия е привела 53 милиона външен дълг към България,заедно с лихвите,а според нашите медии това не се е случило или не се знае да се е случило?!И няма кой да ми каже.
Цял свят знае,че съм била бита,само аз набитата не съм разбрала,че съм бита.
Но това никак не пречи на Рифайн да продължава да се усмихва,дори въпреки пропиляният живот на петте бг сестри,въпреки пропиляната народна пара по тяхното уж освобождаване.На пук на всичко и всички,жената с многото мозъчни усмихнати клетки продължава да е усмихната.Няма да я питам на какво отгоре,то е ясно на кой му се смее,кога на всинца им се плаче.

Тема Re: СЛУЧАЯТ Е СУПЕРПРЕЕКСПОНИРАН [re: punduliukas]  
Автор Униkaтeн ( уникатен)
Публикувано30.09.06 13:14

ku

electihttp://fs4.deviantart.com/i/2004/252/2/d/lil_devil_by_mistressofcows.jpg

Автор Щъpkoт (fyromophagos)
Публикувано12.12.06 09:08

Вярно,яли са бой,но това не е края на света.

Ами да те затворим и тебе някъде за 8 години и да те бием от време на време......вярно не им отрязаха веднага главите като на ония бедни момчета в Ирак, Бог да ги прости.......

Што знам што луѓе ќе бидат? Ако се Бугари, арно - ќе се разберам...".

Тема Ей, курво шибана либийска!нови [re: чepнaoвцa]  
Автор Биcмapk (Железен Канцлер)
Публикувано19.12.06 11:38

Нали бяха виновни, дебил женски лайнояден и лапащ арабски пишки!
БАхти, теб бих те заклал лично без да се боя от божие възмездие склед това , шибано платено от арабите недоразумение!

Тема Re: Ей, курво шибана либийска!нови [re: Биcмapk]  
Автор kpинeц ()
Публикувано19.12.06 16:43

а така !!!

Мило Баско - Мили Валчести Камене

Автор Patriot_BG_PLD ()
Публикувано19.12.06 17:11

Що говориш такива глупости не мога да разбера! Определено не изглежда да си глупав човек, и не ти отива! 7000 били загинали по пътищата-е кво да направим- повечето шофьори са за лечение, от комплекси за малоценност, 800 били избити- ами мутрите се избиват, като навсякъде по света-трябва ли да се интересувам от това коя мутра е погребана-изживял си живота на бързо, умрял рано-ха!
Ама за медицинските сестри не си прав изобщо-той случая изобщо не беше експониран, когато трябва, за това още са на този хал-и не вярвай, че ще ги освободят-кой САЩ или ЕС-хайде вземи се в ръце-точно щатите ама толкова им "пука" за нашите сестри, за тебе и за мене, че няма на къде! Ако имат някаква далавера от това-да, ама в случая, просто забрави! Нито нефт имаме да си платим, нито нищо, в ЕС са такива путки, че нищо не става от тях. За едно си много прав-с терористи не се преговаря! А от Кадафи и шайката покрай него по-големи терористи няма! За това истината е -скъсване на дипломатически отношения с Либия!

Бог, Нация, Организация - ВМРО!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.