Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:31 12.07.25 
Горещи теми
   >> Либия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Основният проблем е, че се крие информациятанови  
АвторБeзпpиcтpacтeн (Нерегистриран)
Публикувано02.06.04 18:34

Едно много интересно мнение по въпроса за делото в Либия. Основният проблем около него всъщност е, че няма никаква информация и и българското и либийското общество са манипулирани от своите правителства. Въпросът е кой манипулира повече. Вижте тази статия:

Тема Основният проблем е,ченови [re: Бeзпpиcтpacтeн]  
Автор Kupo ()
Публикувано02.06.04 22:29

на територията на държавата,наречена България,се разхождат подобни (задължително анонимни ) недоразумения като теб и бастардизирания дегенерат Добри Божилов,чиято физиономия на албанец,плод на кръстоска между първи братовчеди е достатъчна да обясни несвързаната арабофилска помия,която е избълвал в измисленото си форумче.

Nеc sine te
nec tecum vivere possum.

Тема Re: Основният проблем е, че се крие информациятанови [re: Бeзпpиcтpacтeн]  
АвторBeceлa (Нерегистриран)
Публикувано03.06.04 10:09

Не мога да разбера как не им омръзна на някои хора да пускат подобни мнения. Още на 178-ия път стана досадно. Ами крият, да... Щото тук играе ръката на, както всички знаем, Световната Конспирация, целяща Нещо си. Няма значение какво, трилър да има. Особено пък щом поредното подобно твърдение се изказва в поредния брой на бездарното спамерче Добри, няма как да няма нещо гнило, нали?
" 1.Заразяване на деца със СПИН има
2.Либия първоначално арестува няколко десетки човека по случая, вкл. и българи, повечето от които впоследствие освободи
3.Има изтръгнати със сила "самопризнания" за виновност на нашите
4.Има съпътстващи престъпления, като нелегалното производство на алкохол
5.Има огромна документация от експертизи и доказателства, към делото"

1. Има, факт.
2. Така е, факт. Французи и какви ли не още. И ги освободиха. Що ли оставиха само българите, да им се чуди човек? Тцтцтц...
3. Има
4. Ужасно престъпление. Няма какво да се спори. Само дето не ги осъждат на смърт за това, нали?
5. Има, верно. Ялнъзов си протърка подметките напоследък да ги иска, ама няма кой да му ги даде. Що ли?

Така, понеже ме мързи да излагам факти за не знам вече кой път, явно файда няма и няма да има, Безпристрастен, ще те помоля нещо. Много те моля да го прочетеш точно и точно да го изпълниш. Основен постулат от Римското право е презумцията "Невинен до доказване на противното". Дотук ясно ли е? Тъй, надявам се. каквито и съмнения да имаш за нещо гнило, каквито и конспирации да откриваш под леглото си, колкото и подслушватели на МОСАД да има в гардероба ти, то именно тази презумция е, така да се каже, в основата на съвременната западна цивилизация. Иначе още щяхме да ловим вещици, щото кравата на комшията се гътнала. За да те осъдят трябва да имат достатъчно необорими доказателства за вината ти. Сега, каквото и да не знаем, знаем със сигурност, че едната сестра постъпва на работа 6 месеца след установяването на заразата в болницата, другите постъпват на работа малко по-рано... Не, това вече го писах, няма пак да го пиша, аман! Ясно е, че няма файда, както казах. Идеята ми е, че много от българите, както и малкият палав спамер Добри с неговите "Коментари" действат точно по обратната презумция "виновен до доказване на противното". И вместо да търсят доказателства за виновността на нашите, които категорично да докажат, че са, ами виновни, те търсят достатъчно убедителни доказтелства, които да могат да задоволят собственото им разпалено въображеие и его, че хората са невинни. На пръв поглед или няма разлика или е много малка.
Само че, Безпристрастен, ей тука е разковничето, чети, моля те, аз ще те помоля вместо да искаш доказателство за невинността им, да ми дадеш едно доказателство за виновността им. Ама без "ми то може МОСАД, ЦРУ или извънземните...". С "може" и "ако" в Либия са на път да убият хладнокръвно 6-ма души. Дай ми доказателство, че са виновни, ясно? Просто докажи противното на невинността им.

Тема Въпросът енови [re: Бeзпpиcтpacтeн]  
Авторeднa бълrapka (Нерегистриран)
Публикувано03.06.04 14:01

защо хора като теб се опитват да бъдат безпристрастни на гърба на други? Безпристрастен значи! И ти, и този умник Божилов сте направо върха на сладоледа - ако сред медиците имаше ваши близки, и тогава ли щяхте да разсъждавате мизантропски и да се опитвате да правите впечатление с подобни разсъждения?!Жалка картинка сте.

Авторбoa (Нерегистриран)
Публикувано03.06.04 19:18

Основният проблем е, че ние българите не можем спокойно да спим докато не отречем всичко и всички, не осерем и оплюем нещата, каквито и да са те!Не може май нищо да ни обедини, затуй скоро нищо няма да остане от държавата ни!Помните ли Сергей Антонов- той веше "убит" тук в България, а не В Италия. Може би след като се е върнал хиляди пъти е предпочел да е останал в затвора. Това май ще направим и с тези хора!Осираме всичко и после викаме, абе то на нищо не прилича. е как да прилича като гледаме собствените си лайна!!!

Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано05.06.04 02:47

Пак ли изпълзя бе спамер неграмотен? Писна ми от вас бре

Welcome to the real world

Тема Re: Основният проблем е,ченови [re: Kupo]  
Авторoлeлe (Нерегистриран)
Публикувано07.06.04 13:13

Като свършат аргументите и започват обидите.Мислех си, че този похват си е заминал след 1989 година, но явно съм бил в грешка.Интересно ми е само - плащат ли ти за подобни провокации или сам си решил, че да задаваш въпроси, които не са удобни на управляващите, е антидемократично?

Тема Ех...няма да оцениш каква чест ти оказвамнови [re: oлeлe]  
Автор Kupo ()
Публикувано07.06.04 23:12

отделяйки и 30 сек от времето си за да отговарям на сляпо еволюционно черво катотеб.
Моите сънародници са невинни.
За теб не знам.
Дори да падна от небето,без да съм в час с каквото и да е около делото-само ще видя-има присъда,а вече повече от месец ги няма обосновките за нея(МОТИВИТЕ).
Всичко друго са глупости.
Не ми дреме за правителството-нито това,нито предното ,нито следващото-правителството е една досадна необходимост,необходимо и неизбежно зло-колкото по-малко се меси и по-малка част от продукта отнема на можещи и умеещи хора в бизнеса и производството-на идеи,продукти и услуги,толкова по-добре за държавата.

Що се отнася до не-обиждането-аз не обиждам нормални и свободно мислещи хора-само посочвам истината за собствената им нищета на анонимни ментални девианти като теб.

Nеc sine te
nec tecum vivere possum.

АвторCлaбak peaлиcт (Нерегистриран)
Публикувано15.08.04 10:56

България е толкова слаба държава, че няма значение виновни ли са или невинни. Все ще ги изкарат виновни...

Тема Re: Основният проблем е, че се крие информацията [re: Бeзпpиcтpacтeн]  
Автор 1111y (новак)
Публикувано12.08.05 10:34

Съгласем съм. Писна ми да живея в Биг Брадър.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.