Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:11 08.07.25 
Горещи теми
   >> Конфликтите в Близкия изток
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Преброяване на дивите глупаци!нови  
АвторQueens (Нерегистриран)
Публикувано15.09.03 23:55

Когато навремето баща ми ми казваше че хората са достатъчно наивни и диви да вярват повече на тъпи измишльотини отколкото на разума си, аз да си кажа честно не повярвах.
Сега разбирам колко е бил прав човекът.
Като чета разни българи които явно трябва да си извадят главите от задниците и да започнат да МИСЛЯТ!!!!!!!!!!!!!!
Защото не съм смятал че българин може да е също толкова тъп и ограничен колкото един арабски кон или палестински глиган или пакистански щъркел, ама явно съм подценил тъпотията която може да се открие сред нашият народ.
Като чета този клуб имам чувството че пишат някакви комплексирани, недоразвити тинейджъри, дето по цял ден четат арабски сайтове за да се образоват.
Ами да ги попитам тези антиамерикански 'гмуркачи', не си ли задават поне въпроса защо са на страната на най-просдтото и необразовано население по света - Арабското!?
И против най-демократичното общество - американското?
Трябва наистина да си изключително тъп за да повярваш на разни измишльотини за ЦРУ или Моссад дето сами си правят атентатите.
И Бин Ладин се смее, особено като пусна новият запис дето си признава.
Представям си как терористите четат този български форум и се радват че не са най-тъпите: " Хей Хасан, видя ли че българите са по-тъпи от нас щом вярват в очевидни тъпотии?".
- Да бе Ахмед, много тъпи и прости българи имало...ц..цц!

Отчаян съм от българина антиамериканец, толкова е прост горкият!

Тема Re: Преброяване на дивите глупаци!нови [re: Queens]  
Авторb.v.a (Нерегистриран)
Публикувано16.09.03 02:42

Kato si otchaian kuv kur iskash?Nali si amerikaneta iaj im zadnitzite,ili pishkite mazni i mulchi,na bulgarite koito im haresvat arabski zadnitzi ,ili pishki neka gi iadat,nali e demokratzia!A to koi e umen se ne znae,ti za umen li se imash giaur?Quins i golemata rabota ,che to po-golema kochina pt New York nema po sveta be giaurino!I kakvo ot tova che si Quins?

Тема Re: Преброяване на дивите глупаци!нови [re: b.v.a]  
Публикувано16.09.03 04:26

Знаех си че първият глупак няма да чака дълго преди да се преброи.
Поне се научи как да използваш кирилица че да може човек да прочете простотиите ти.
Интелигентността на човек е обратно пропорционална на използваните простащини.
Твойта очевидно е 0.

Публикувано16.09.03 05:37

samo to va li uspia da napishesh?

Публикувано16.09.03 05:41

Мисля че е достатъчно.
Колкото е по-малък обемът на даден мозъм толкова по-малко информация може да побира. Не смятам да те затрупвам с много информация, за да можеш да я смиляш.

Публикувано16.09.03 05:45

Pishesh na kirilitza ,a pravish i ti greshki ta ne moje da ti se razbere i na teb,iazuk,dobre umnik produljavai s demokratziata))

Публикувано16.09.03 05:58

Поне знам да пиша на кирилица. Ти научи ли се или само арабските завъртулки ги 'къндуркаш'?
Човешко е да се греши, но нечовешко да не пишеш на собствения си език.
Хайде да ти помогна: Там горе вдясно над ерията за писане има едно 'нещо' дето се казва 'КРЕДОР'. Като го 'пуцнещ' с мишлето и хоп - появява се 'BP' - Българска Фонетична. Ползвай я на килограм, от мен да мине...

Тема О, Вeлики Демократе!нови [re: Queens]  
Автор B2 (Peacemaker)
Публикувано16.09.03 10:41

Ослепен съм от блясъка на твоя интелект и ще си позволя само да добавя наколко факта, преди да си посипя антиамериканската глава с пепел.
"най-демократичното общество - американското" и САЩ:

- Единствената държава възникнала след практическото унищожение на коренното население на ЦЯЛ ЕДИН КОНТИНЕНТ.

- Единствената държава употребила ядрено оръжие в реални бойни условия - макар че бомбардировката на цивилни е по-скоро терористичен акт според мен - резултат 400 000 убити.

- Единствената държава която до средата на 19 век забогатява от безмилостната експлоатация на човешки робски труд - който е отречен от целия цивилизован свят преди стотици години

- Държава в която до 1964-65 (Civil Rights Act of 1964/Voting Rights Act of 1965) на огромна част от населението (афроамериканци) е бил отказвано право на образование и де факто им е отказвано избирателно право, чрез налагането на високи финансови такси при гласуване/регистриране.

за справки:

Официален сайт на US Department of State

Арабското население наистина е необразовано в по-голямата си част, но това не ги прави втора категория хора (освен според великия демократ Queens), всички знаем до къде водят теориите за "господстваща раса" от Втората Световна Война.

Агресорът ще получи каквото заслужава!
NO PASARAN!

АвторB-52 (Нерегистриран)
Публикувано16.09.03 12:25

Прекрасна статия . Но тя не доказва нищо друго , че бащати е умен човек . И че не винаги от качествено семе се получава добра продукция .
Бъди здрав ! Поздрави баща си .

Тема Re: О, Вeлики Демократе! [re: B2]  
Публикувано16.09.03 17:41

Виж сега колко си елементарен в антиамериканството си:

Първо искам да подчертая ДЕБЕЛО за да ме разбереш:
Всичките ти доводи дето си ги нацвъкал като овчи дърдонки на Пиринска ливада се отнасят до МИНАЛОТО на САЩ. И въпреки че по-долу ще ти обясня защо и там не си прав, сега просто искам да отбележа че дори и да си прав АЗ ТВЪРДЯ ЧЕ САЩ СЕГА са най-демократичната страна и какво общо може да има миналото с това? Твоят довод е все едно да кажа че ако Ахмед е бил лош ученик в 3ти клас, то той не може да стане инжинер когато е в Университета. Бая елементарно драги ми Уотсън. Ами че по твоята изпокъсана логика, всяка държава която е направила някаква антидемократична грешка, не може да бъде в бъдеще демократична. Значи демокрация не съществува, защото няма страна дето да не е воювала и избивала.
Сега като изяснихме че доводите ти не струват пукнат пфенинг, да продължим.

Знаеш ли че прабългарите са унищожили доста местно население когато са дошли на Балканите? Знаеш ли че ВСЯКА страна в Европа по някое време е унищожила доста племена и местно населени за да се утвърди.
Знаеш ли че във европейските войни са загинали стотици пъти повече хора отколкото 'въпросното избиване' на местни от американците?
Знаеш ли че употребата на ядреното оръжие срещу Япония е по време на война и то след като японците подло удрят първи?
Знаеш ли че тази употреба всъщност спасява живота на много повече отколкото са убити от бомбите? Защото Япония веднага се предава, което автоматически означава че много повече са спасени отколкото ако войната с Япония беше продължила с години и избиването на хора беше продължило с години?
Кое е по-хуманно? Да отрежеш болната ръка за да спасиш тялото или да не режеш а да оставиш човека да умре?
Като си отговориш на тези въпроси, може би ще дораснеш да назовеш и себе си с чудесното име ДЕМОКРАТ.
Другите ти доводи са от същото 'тесто' така че можеш сам вече, след моя урок да си отговориш!

И ОЩЕ ВЕДНЪЖ: Всичките ти доводи са от миналото. И дори да са верни(а те не са), то това пак не означава че САЩ не са най-демократичната страна в момента, забележи не си бъбриме с теб за миналото, а за момента.
Не видях да имаш доводи за момента!
Хайде помисли и ще видиш че съм прав.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.