|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
По повод на евреите
|
|
Автор | Cтeфaн Дyшaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 02:08 |
|
Напоследък доста се увеличиха постингите касаещи еврейската роля в световната история. Аргументите се свеждат до няколко елементарни тези:
1. Евреите имат огромно влияние, несъответстващо на относителния им дял в населението на страната, която населяват.
2. Евреите ще съсипят Америка.
Хайде сега да помислим по тези така наречени аргументи.
1. Евреите наистина постигат значително по- голяма относителна тежест в горните етажи на социалната пирамида в сравнение с изконния етнос на дадена държава, но нима това следва да се вменява във вина на самите евреи, ако изобщо е някаква вина? Ами единни били, помагали си взаимно....А нима това е нещо лошо? Ние като не сме единни и като не си помагаме помежду си не сме ли преките виновници за тяхното издигане в обществото, ако това толкова много ни пречи? Познавам много българи, които са готови да се хванат гуша за гуша защото единият си изтупал кирливата изтривалка върху балкончето на другия. Ако се стигне до проливане на кръв, сигурно отново евреите ще се окажат виновни.
2. "Евреите съсипват Америка". Ако това е наистина така, паметници трябва да издигнем на всеки американски евреин. Защото съсипвайки Америка във вида й, в който ни се представя тази иначе могъща държава днес- а именно- империя на злото, гризейки я отвътре както червеят гризе ябълката на греха, евреите всъщност помагат на цялото човечество да се справи с едноличната диктатура на САЩ върху планетата и насилническата му, военно престъпна политика. По- слаба Америка не съответствува ли на българските национални интереси? Пък и на интересите на всички малки народи, които изпитват отчаяна нужда от въздух и свобода от смрадливия американски хегемонизъм, заливащ света на огромни вълни от насилие и престъпни войни? Да не говорим Русия и Европа колко голяма потребност имат от поне десетина години спокойствие от вечните американски притеснения, за да се съвземат и да реорганизират и модернизират своя военен арсенал. Тъй че ако действително евреите прояждат отвътре Америка, то те се явяват наши естествени съюзници. Врагът на моя враг е мой приятел- казват арабските поговорки от миналото. Не е ли ясно за всички подобно твърдение? Но ако евреите укрепват и засилват американската мощ вече трябва да съзираме в тях опасен враг. А това пък на свой ред е въпрос, върху който подръжниците на "теорията" за еврейската конспирация очевидно не са в състояние да допуснат като възможен.
Послеслов: Знам, че ще бъда затрупан с евтина булевардна преса за еврейската конспирация. Знам, че някои еднолинейно мислещи хора ще ме обявят едва ли не за евреин. Но аз не робувам на догми, и ако мразя до дъното на душата си държавата Израел като недоразумение на картата на Близкия Изток, това съвсем не означава, че трябва да мразя и еврейския народ, между който се срещат както изключителни интелектуалци, така и добри приятели на славянските народи. Каквито впрочем има и между американците..............
| |
Тема
|
Евреите, Израел, и Маршал Тито
[re: Cтeфaн Дyшaн]
|
|
Публикувано | 13.08.03 02:53 |
|
И още нещо недотам свързано с темата за световното еврейство, но пък отнасящо се до отношението на уважавания от мен велик югославянски държавник и обединител на южните славяни, маршал Йосип Броз Тито, спрямо евреите и "еврейския въпрос в Палестина". Когато маршалът издаде постановление да бъдат изготвени задгранични паспорти на югославяните, та да могат да пътуват свободно по цял свят (за разлика от останалите държави от така наречения социалистически лагер, които нямаха право да си подадат носа отвъд "Желязната завеса"), изрично нареди да бъде строго забранено на югославяните да посещават само две държави в света . Можете ли да отгатнете кои бяха тези две единствени "залостени" за югославяни държави?
Това бяха държавата "Израел" и подкрепяната от САЩ Южноафриканска република, в която официална идеология на властта бе системата, наречена "апартейд" и расовата дискриминация.
А иначе евреите в Югославия се радваха на пълния спектър от граждански права, и дори периодично им се отпускаше правото да заминават организирано за Израел, но (това "но" внася пределна яснота в отношението на Тито към държавата Израел)- губеха без право на обжалване югославянското си гражданство. С други думи, походът им към "Обетованата Земя" можеше да стане, но само във вид на еднократно и невъзвратимо действие. Както се пее в една прекрасна и стара латиноамериканска песен "Adios muchachos, companeros de mi vida!"
| |
Тема
|
Re: Евреите, Израел, и Маршал Тито
|
|
Автор | paмбo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 06:17 |
|
Да ти пикая на Югославското гражданство ...ебати и катила . Що си сега в България бе ..кавал , на майка си путката ли търсиш там когато толкова ти харесва сърбия . лайнар смотан ...както ти казах и най миризливия циганин има повече право да се изказва за политиката на България от тебе сръбско мекере
| |
|
Куца ти нещо логиката Душане 
| |
Тема
|
Re: По повод на евреите
|
|
Автор | Xa-Xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 10:02 |
|
ХА-ХА!!! Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Или и ти ще започнеш да ни убеждаваш като доскорошните комунистически лидери че рибата се разваляла от опашката а не от главата. ХА-ХА
А между впрочем на американкото кормило на управление не стои целия еврейски народ и ако си обърнал внимание на горния сайт както и на други постинги където съм чел тук, управляващите евреи се цитират поименно и никъде не пише че че управлява целият еврейски народ.
И не са ли именно евреите които превърнаха Сащ в империя на злото??? И като съсипят иначе не лошата държава до преди някоя друга година просто ще се прехвърлят в някоя друга вече също укрепнала държава която отново ще превърнат в империя на злото и ще проядат така както червеят прояжда хубавата ябълка. А може да се прехвърлят и в Сърбия стига тя да се оправи веднъж. Тогава сигурно пък ще обвиняваш сърбите, а не евреите както сега обвиняваш американците а не евреите. ХА-ХА
| |
Тема
|
[re: Xa-Xa]
|
|
Автор | Xa-xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 14:56 |
|
Пръднах ли или се насрах ?
| |
Тема
|
[re: Xa-xa]
|
|
Публикувано | 13.08.03 16:54 |
|
Първо се насра, а след това пръдна.
| |
Тема
|
[re: Xa-xa]
|
|
Публикувано | 14.08.03 11:07 |
|
Ама защо мирише при мене бе?? Ай, ама то насраният съм бил аз!!! Ами чакай да взема и да пръдна тогава!!! Прррррррррррррррррррррррррррррррррррррр.
Извинявай това би беше единствения контрааргумент.  
| |
Тема
|
|
|
Автор | XA-XA (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.03 12:34 |
|
Ха-Ха!! Няма нищо Стефчо, успокой топката /те/. Не си само ти тоя дето се е осрал. Ами то и всички евреи се осраха. Ама аз не мога да разбера защо толкова ги защитаваш тия евреи??!! Дали защото сте от групата на насраните? Или да нямаш евреин любовник бе?
Евреите управляват Америка, ти обвиняваш обикновените американци. Евреите вършат далаверите по света ти пак обвиняваш американския народ. Лично Ариел Шарон се изказа че те /евреите/ властват в Америка, ти пак обвиняваш американския народ. Ами то нали и самите евреи точно това искат да ни внушат:
Че видите ли от нас нищо не зависи, за всичко което става са виновни обикновените американци дето работят по 20 часа на ден. Така че вие там християни и мюсулмани и всякакви други бийте американците, ама нас "почтените" и "добри" евреи не закачайте. Ние не сме виновни за нищо, а това че управляваме Америка е подробност - не и обръщайте внимание.
Много интересно как ти Стефчо следваш тази еврейска тактика. Да не се окаже накрая че не си нито българин нито сърбин а едно МАЗНО ЕВРЕЙСКО ЛАЙНО. Ха-Ха
Е да видим дали ще отговориш по типично еврейски маниер с което само ще засилиш подозренията ми. Едно е напълно сигурно - ТИ РАБОТИШ ЗА ЕВРЕИТЕ!!
Но скоро май ще разкрием истинската ти самоличност. Ха-Ха
И гледай да не отвърнеш пак с някой дрислив и пръдлив контрааргумент че ше омиришеш целия форум. Ха-Ха
| |
Тема
|
[re: XA-XA]
|
|
Публикувано | 15.08.03 23:03 |
|
С тази твоя келава логика единственото което правиш е да наливаш водица в мелницата на американската мегаломания. Нещастни били американците, ебавани били от евреите. А чия е държавата бре, кретен? На Шарон ли е? И къде бяха евреите, когато възлюбените ти американци изклаха 25 милиона местно индианско население в началото на своята експанзия в Северна Америка? Що си не кажеш направо, че за една паница леща одмах ще си хванеш въшлясалата торбичка, и ще заминеш в Америка да "правиш бели парици за черни дни". По- прикрито про-американско лекенце от теб надали ще се намери.
Не знам кой пръднал, кой се насрал, но ти си май най- насраният и най- изпърдяният мозък в този форум. Оди да си говориш с Рамбо! Все ми е едно какво ще плюете двамцата по мой адрес.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|