|
Тема
|
Внимавай Сам, вече остана напълно сам
|
|
Автор | Ocaмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.03 15:22 |
|
За САЩ спечелването на войната срещу Ирак стана стратегически императив. Буш остана без алтернатива. Този възел може да бъде разсечен само с война, която ще хвърли своята турболенция, чийто изход не може да се предвиди.
Войната, евентуалната победа на американците и окупирането на Ирак ще промени геополитическтата карта на Близкия Изток и на целия свят.
Буш е в толкова лоша позиция, че вече не може да чака. Той трябва да атакува Ирак, защото това е сценарият от самото начало на Операция 11 септември, която предвиждаше удар срещу Ирак като начален етап от глобалния "кръстоносен поход".
Войната ще ескалира антиамериканизма и омразата срещу САЩ до безпрецедентни размери.
Сащ отново ще са пред дилемта - какво е по - добро - да бъдат обичани или да се страхуват от тях и да ги мразят. Вашингтон стигна го извода че, че не може да си гарантира любовта на света (още повече, че светът няма никакви основания да е влюбен в новия суперполицай) и избра страха.
Цитат Вестник "Строго Секретно
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ ОТ АМЕРИКА НЯМА ДА ДОЙДЕ НИЩО ХУБАВО ЗА БЪЛГАРИЯ, И ДА СПРЕМ ДА БЪДЕМ ПО - ГОЛЕМИ АМЕРИКАНЦИ ОТ САМИТЕ ТЯХ. ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ОТСТОЯВАМЕ ИНТЕРЕСИТЕ СИ И ДА Е ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ МАРИОНЕТНИ ПРАВИТЕЛСТВА, НАЧЕЛО НА КОИТО НЕ СТОЯТ ДОРИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

| |
Тема
|
Re: Внимавай Сам, вече остана напълно сам
[re: Ocaмa]
|
|
Автор |
Well (железният кон) |
Публикувано | 07.02.03 08:05 |
|
И като така - какво ще правим ?
Ще ритаме срещу Ръжена или ще бесим Царя ?
Предлагам да теглим едно недоволство срещу изпращането на войници, после да поискаме да ни оправят дупките по пътищата вместо да гонят Михаля по чужбината, а сетне да оправят условията за започване на бизнес тук, че съвсем се свършихме с тия жалки лапачи-идиоти дето ни тъпчат . Че за да се лекува икономика трябва нежно отношение, а не дране на кожи, Изроди такива ! ( визирам политиците! )
*
| |
Тема
|
Re: Внимавай Сам, вече остана напълно сам
[re: Well]
|
|
Автор | Filosof (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.03 19:29 |
|
Ah well,well you are wrong!Zasto si mislish che na niakoi mu puka dali umirame ot glad ili ne,ili che niakoi ste iska da ni opravia ikonomikata?Ne tova im e celta,kolkoto sme po-zle,tolkova po-dobre za tiah taka che spoko,i chakai da im vidish kraia zastoto toi nablijava,(pone za america)a nashite sa tehni marionetki(cionistki)taka che bez tiah ne mogat mnogo da napraviat,i ako se napanesh da razberesh zasto si jiv nama da te e strah tolkova da umresh ot glad ili nesto ot sorta,Bog sastestvuva i koito ne se boi ot Nego se boi ot vsichko ostanalo,ako si razumen ti predlagam da potarsish istinata za islama.....
| |
|
|
|
|