|
Тема
|
Ne e vajno dali shte ima voina..
|
|
Автор | Molla Omar (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.03 00:42 |
|
vajnoto e amerikancite da ia zagubiat. Obache kak da stane tova?
Moje bi s inscenirane na prevrat v irak, amerikancite se otpuskat shtoto si misliat che sa vzeli vlastta i togava idva UDARYT. S nisko letiashti Tu-22 Backfire Irak potapia samoletonosachite, v syshtoto vreme irakstata armia izbiva morskite pehotinci na irakska teritoria, a kamikadzeta vzriviavat atomna bomba okolo belia dom. Shte stane interesno, mai
| |
Тема
|
Re: Ne e vajno dali shte ima voina..
[re: Molla Omar]
|
|
Автор |
Well (железният кон) |
Публикувано | 07.02.03 07:59 |
|
Ти си луд бе !
Знаеш ли какво си пожелаваш ?
По-добре един терорист - владетел или както го наречем там - да владее света, отколкото няколко да се боричкат за това място. Към трона всеки ще гледа - винаги. И се живее добре не по време на война. А за да няма война, трябва някой да е победил. Просто е.
*
| |
Тема
|
vajno e
[re: Well]
|
|
Автор | MOND (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.03 13:51 |
|
to4no taka pi4.ti si genii
ama ne edna be.nqkolko.LA,New York,Las Vegas,abe si4kite 6ibani amerikanski megapolis4eta da im stane toplo i svetlo.maika im amerikanska.ama ne mnogo golemi bombi.samo kolot da sa poopekat malko.
i v parka na pentagona estestveno edna.
trqbva da gi napraqt na n6to ta pone o6te 2oo godini da ne mogat da si kajat lafa.gordata i velika amerikanska naciq.
ama kato go pogledne6 si4ki v istoriqta det sa stanali 6to gode po silni4ki sa sa opitvali da praqt porazii po sveta.glei 1939 germaniq naprimer.
| |
Тема
|
Re: vajno e
[re: MOND]
|
|
Автор | Molla Omar (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.03 00:51 |
|
>ama kato go pogledne6 si4ki v istoriqta det sa stanali 6to gode po silni4ki sa sa >opitvali da praqt porazii po sveta.glei 1939 germaniq naprimer.
vijdam
a i vijdam kak sa svyrshili..
| |
Тема
|
полека че ми опръскахте монитора!
[re: Molla Omar]
|
|
Автор | zaphod (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.03 09:48 |
|
много се размечтахте бе! :))))))
да имаше как и една полит-чекия да си праснете, та да ви олекне, ама нямя!
щете не щете ще живеете в свят доминиран от американците, и малките ви гладки мозъчета ще тънат в недоумение как може тези толкова "тъпи" иначе хора да са номер едно. и ще продължавате да си пишете постингите на латиница, защото ТЕ пишат със нея и интернет е ТЕХЕН, а вие сте само паразитчета които глозгат трохите от яденето на великаните. и щете не щете ще глозгате трохите на хляба който ТЕ харесват.
айде бягайте да си карате таксито, или каквото там бачкате.
| |
Тема
|
ha
[re: zaphod]
|
|
Автор | Kernkraft (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.03 13:55 |
|
ti si verno po golqm genii i ot nas daaa.
taksi vika6 a?6to si misli6 pak to4no 4e taksi karam aaa?
i stiga si napaval za taq kirilica 6toto az naprimer mi e mnogo po neudobno da pi6a na neq otkolkoto na latinica.za tva koi na kvoto iska 6a si pi6e.daaa
a ti mnogo li obi4a6 amerikanci?podlogi 6a sme im i to ne samo nie a i si4ki dokato ne im ebem nqkak mamata.ama te da vleznat v voina i 6a vidi6 kak izvednaj 6a ostanat sami.v tva sam siguzren da ti kaja.nikoi ne gi obi4a.osobeno pak germancite ili pak frencuzite.daaaa.
vleznat li v irak 6a po4nat da si go nabivat bavno bavno slu6ai mi dumata.
GAU-znae6 mai nemski prevedi si go!
| |
Тема
|
Re: haha
[re: Kernkraft]
|
|
Автор | S (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.03 01:50 |
|
Iska ti se iskaa, ama 4oveka e suvsem prav, takiva 4erveni izdunki kato vas vinagi 6te ima, takiva deto 4upyat McDonald's i tem podobni.....s tva i 6e si ostanete!
| |
Тема
|
Re: Верно брато!
[re: zaphod]
|
|
Автор | Al Sadam (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.03 02:25 |
|
Опръскахме го! Със сперма - от полит. чекията. Но ти не се кахъри! Посъбери я и гълтай! Поне няма да хванеш AIDS.
| |
Тема
|
Re: ha
[re: Kernkraft]
|
|
Автор | zaphod (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.03 18:19 |
|
ако аз обичх американците, щях да съм в америка. по-скоро бих казал уважавам - по същите причини по които другите ги мразят. не знам дали тази война ще е грешка - аз я подкрепям защото много народ дето смятам за прост е против нея, и защото съм против модерните пацифистки глупости. никой не харесва насилието и срането, ама без тях не може.
дали е грешка или не няма значение - да се смята че се знае това е тъпо. аз въобще нищо не знам - не знам кой уби кенеди, не знам дали в зона 51 има извънземни, не мога по мъглива снимка да определя защо совалката е паднала. как ги умеете тия полети на мисълта не ми е ясно! и аз искам да се науча, ама на,не става! всеки хамалин като чуе някоя новина по телевизията веднага прави светкавичен анализ, обявява кой каква далавера има от цялата работа и вижда цялата скрита от народа информация, мъдро кима с глава "чувам ги аз далаверите!". аз пък колкото и да се напъвам не мога - явно съм си прост и хамалин няма да стане от мене...
| |
|
|
|
|