|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: kak se pravi sait?
[re: Volkano v.6]
|
|
Автор | pi4iskamsite (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.08 17:34 |
|
Ти ме разби - ами нали за това именно става дума - как да си направим професионален сайт без пари :)
| |
|
За без пари - да.
За професионален - честно казано това, което имаш е доста далече от професионален сайт. Кода не отговаря на никакви стандарти, javascript-а е с грешки и т.н. Това, че се вижда не означава, че е професионално направен. Обикновено за безпари е така.
Съжалявам ако не ти харесва моята забележка, но всяка профсия си има нейните си правила. Ако не са спазени, значи работата не е професионална. За това, разбира се, вината не е у теб. Разчиташ, че това, което ти казват е вярно. Но не е така.
Мисля си, че ако искаш да имаш професионален сайт или се учиш как се прави или го възлагаш на професионалисти.
И най-ярките личности си плащат тока.
| |
|
приемам забележката - естествено, че "професионален" означава много повече от това готовото, но поне изглежда професионално в някаква степен, а не ти струва нищо да си го направиш, при това сам :)
а ти видя ли ми сайта: http://iskamsait.blogspot.com - там събирам материали на всякакви теми, свързани с безплатното и полезното в нет-а за правене на страници и печеленето от тях. няма ли да се включиш с някоя професионална оценка?
Направи си сайт бързо, лесно и безплатно
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|