|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: kak se pravi sait?
[re: LANSlTO]
|
|
Автор | eminem (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.07 21:24 |
|
kak se prai sait??????????????????????????????????????????????????????????????
| |
Тема
|
HOHXA
[re: maria]
|
|
Автор | viktor (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.04.07 21:03 |
|
THE BEST
| |
Тема
|
[re: dimodi]
|
|
Автор | neznaeshta (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.07 12:33 |
|
Zdraveite!
Moje li da mi kajete kak moga da si napravq sait ,koito da mi struva vazmojno nai evtino?
Blagodarq predvaritelno!
| |
|
А знаеш ли каквъв сайт искаш да си направиш? Каква функционалност ще има, тематика и т.н. ?
| |
Тема
|
kak se pravi sait?
|
|
Автор | tonka (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.08.07 19:17 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор | COKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.07.08 16:58 |
|
KAKSE PRAVI SAIT!!!!!!!???????????
| |
|
По обичайният начин, няма промяна в техниката!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Haunter™ (нагъл тип) |
Публикувано | 09.08.08 08:54 |
|
Ако искаш нещо читаво, плати си на специалист да ти го направи. То ако всички разбирахме от всичко, досега всички да сме измрели от глад...
| |
|
Абе не е баш тъй. Ти като не си завършил ТОХ да не би да не можеш да си напрайш готин омлет. Тъй че защо и тя да не може да си направи сайт сама. Аз също не разбирам, но пробвах в wordpress.com, а после и в blogger.com - направих си много читави сайтове съвсем сам и при това безплатно. Ето виж ми сайтовете и кажи че не съм се справил почти професионално - http://bg-protest.com и http:/iskamsait.blogspot.com
Направи си сайт бързо лесно и безплатно
| |
|
Ми не си - защото въпроса е че си ползвал готово система (Blogspot) предлагаща готови templates (шаблони ако щеш), като цялата система е направена макс user friendly. Така че, с какво точно си се справил ти конкретно - ако е с това, че си успял да се оправеш в използването на гореспоменатата блог система, едва ли може да се каже че е нещо велико...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|