Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:13 01.06.24 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част IIIнови [re: esti]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано10.09.11 17:12



Благодаря,Esti. Зачервих гребена.


Ипровизацията с кюфтетата ми допадна.Кажи ми ,че имаше и винце, което не е в кадър.

Да станеш човек е изкуство.

Тема Re: пикантнинови [re: martyr]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано13.09.11 14:50



пилешки бутчета с ориз, домати и маслини на фурна

.



Да станеш човек е изкуство.

Тема Re: Рулонови [re: martyr]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано14.09.11 15:44



Стефани с пикантни картофи, и сладко от дюли за зимата.





Да станеш човек е изкуство.

Тема постен зелен фасулнови [re: martyr]  
Автор Kapинka (членка)
Публикувано15.09.11 13:36



стига да има хубав в магазина.
С много лук, моркови, чесън, домати и магданоз. Ако намеря може и някоя пиперка да сложа.

А вчера: макарони със сос от пиле, сметана и кашкавал.
Остана една порция и може би ще й нарежа малко маслини и ще я сложа като мезе на масата.



Тема Постно фрикасенови [re: martyr]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано15.09.11 14:00



Авторска рецепта в стил каквото има останало в къщи.

Два голееееми картофа, нарязани на едро
3-4 моркова на колелца /колкото повече, толкова по-добре/
1 връзка целина листа, нарязани на не много дребно.
600-700 мл. вода
олио
сол на вкус

Всичко ври 1/2 час докато се свари.

Прави се в отделен съд застройка от
2 яйца, две с.л. брашно, 1/2 кофичка кисело мляко и лимонов сок от 1/3 лимон

Застройката се прибавя в тенжерата с непрестанно бъркане. Да поври 8-10 минути с често разбъркване до сгъстяване и сваряване на яйцата и брашното. Поръсва се с чер пипер.

Става даже красиво шарено бяло, оранжево и зелено.



П.П. Добре е целината да се бланшира предварително да намали обема си. Аз използвах замразена от фризера и не я бланширах.

Редактирано от Гинec на 15.09.11 14:03.



Тема Re: Свинско месо снови [re: martyr]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано16.09.11 20:00



прясно зеле и крем карамел



Да станеш човек е изкуство.

Тема Re: Свинско месо снови [re: bobiO8]  
Автор Kapинka (членка)
Публикувано16.09.11 22:55



оф, че ми се дояде и от двете .....



Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част IIIнови [re: martyr]  
Автор Kиkc ()
Публикувано17.09.11 19:29



Свинско с кисело зеле.



Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част IIIнови [re: Kиkc]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано17.09.11 19:32



Едно от любимите ми ястия.





Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част IIIнови [re: Гинec]  
Автор Kиkc ()
Публикувано17.09.11 21:28



Класика е

и жегите не ми пречат ни най - малко.




Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.