|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ааааа -модерирано
|
|
Автор |
spider4o™ (български) |
Публикувано | 21.04.06 15:47 |
|
как може и на това тъпо предаване да има клупппп :(((((((
Алкохолът не решава проблемите ...всъщност и млякото не ги решава.Редактирано от Бapбapeлa на 21.04.06 20:33.
| |
|
има зер. "На Кафе" беше по-добре. имаше клюки вместо сълзи и сополи. не знам защо го спряха.
не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...Редактирано от Бapбapeлa на 21.04.06 20:34.
| |
|
"на кафе" си беше същински шедьовър в сравнение с това.
-----
не си спомням какво точно съм писал, но някой е пипал това, което съм писал
Барбарела ли, каква беше не помня...защо така зле се е отнесла с моите вулгаризми и елементи на просторечието? Не бива така, всеки трябва да има право да говори.
я да пробваме дали е съгласна с мен:
само ти коригирах заглавието.
Алкохолът не решава проблемите ...всъщност и млякото не ги решава.Редактирано от Бapбapeлa на 24.04.06 20:08.
| |
|
Барбарела: ама като модерираш, пускай по месидж ***отделно***, шото наистина не всеки помни ***подробно*** какво е писал. аз, обикновено, много се възхищавам на моето си писане, понеже всеки път се изненадвам колко съм бил мъдър преди ден-два
не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...
| |
Тема
|
Re: ааааа -модерирано
[re: spider4o™]
|
|
Автор |
1O7O (AV16) |
Публикувано | 26.04.06 11:06 |
|
знаеш как е бате , кой си плати :)
това, че ме нарече лицемер ще го запомня
| |
Тема
|
Re: ааааа -модерирано
[re: 1O7O]
|
|
Автор |
spider4o™ (български) |
Публикувано | 26.04.06 15:13 |
|
охо, ама те си и плащат за тия клубове?
не можеха ли просто да направят 20 регистрации и да надуят главата на фук...ъъ..киро :)
абсолютно - и аз обичам редовно да преглеждам някое мое старо мнение и да се самовъзхищавам какъв ерудит съм бил.
по-добре не прави опити да ми лазиш по нервите- безмислено е
Алкохолът не решава проблемите ...всъщност и млякото не ги решава.Редактирано от Бapбapeлa на 26.04.06 16:48.
| |
|
а защо да пиша отделно мнение и тема да се разводнява.
| |
|
щото, понеже който не помни си зиписва. ние понеже пишем => не помним какво сме писали => не знаем причината за модерирането. не че е зле коментарът да е вътре в темата, ама някакси трябва да е очевидно.
не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...
| |
|
Ама, госпожице, аз не ви лазя по нервите в момента. Освен че се пише "безсмислен", а не безмислен, което разбира се няма абослютно никакво значение тук и сега, аз мога да ви уверя, че съвсем не съм си постваил за цел да ви лазя по нервите.
Искате ли да опитаме?
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|