|
на модератора работата е да модерира. прекалено ангажиращо е - искаш или не требе да четеш из клуба. аз затова и не съм модератор.
не е лесно да бъдеш злодей-психопат! иска се толкова много работа...
|
|
|
Да, поради тежкото модераторско ежедневие заемащите тази длъжност си го изкарват на скромнит е потребители. Подобна е съдбата и на взаимоотношенията касиерка - гражданин.
Алкохолът не решава проблемите ...всъщност и млякото не ги решава.Редактирано от Бapбapeлa на 29.04.06 20:47.
|
|
|
Абе то хубаво , ама да знаехме с какво спайдъра е предизвикал, да му бъдат редактирани мненията ..
"a tuka v hotela doide kitaiskia prezident.nie se rahojdame mejdu tiah i nikoi nishto ne ni kazva"
|
|
|
ми май с откровения
|
как с какво??? пише. аз ако бях на Барбарела на мястото досега по 1 малка мастика с шкембе за всяко неизтрито паякчово мнение щях да изкарам :П
|
|
|
И за мене предаването е под всякаква критика.
Просто пълна излагация, по-зле и от Море от лайна.
Поздрави
|
|
|
Така е. Такива телевизионни издънки винаги трябва да се критикуват.
|
на мен и двете предавания ми изглеждат еднакво смотани
|
|
Тема
|
Re: ааааа - модерирано
[re: ЛУД ПPЪЧ]
|
|
Автор | 999 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.06 13:42 |
|
да живеят пощалионите
|
|
Тема
|
Re: ааааа - модерирано
[re: spider4o™]
|
|
Автор |
47% (<50%) |
Публикувано | 22.05.06 18:18 |
|
Абе тия поне имат някаква визия и яснотав предаването си. Докато това новото на тая Евелина от ББ е съвсем зле. Там още не са решили какво правят. За живота на извсетни хора ли ще говорят, за проблемите на некой неизвестен човечец или за смесица от двете. абе получава се едно големо нищо
|
|