|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
"Колко и какви точно зарази разнасят пчелите и зайците?" За зайците не знам, ама за пчелите има! Първото, което ми идва на ум, е "Американски гнилец". При зараза с тази болест се изкопава дупка в земята, поставя се запечатан кошера с все пчели вътре и се пали, после пепелта се закопава!!! Това го правеше дядо ми, по инструкция от ветеринарните или ... н`ам си кои власти. Дядо ми почина 1983 г. тоест по соц-а.
Поручик, болестите са си болести и не зависят от политически цветове... Дай да не пресоляваме манджата.
| |
Тема
|
Re: Идиоти!
[re: Alice is]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 21.10.19 15:39 |
|
Това е идеята, да.
Разбира се, с уговорката: аз не че съм комуниз и не че тогава беше истински добре (в скоби: ама пак не може да е било и съвсем зле под крилото на Союз нерушимый и Великая Русь), просто сега е мегазле, ненормално зле.
”...как сред южната местност хълмиста
Варна свети, чудесна и чиста
като сбъднал се утринен сън.”
| |
|
Оригиналът е : " Куче влачи антерия по снег и диря нема."
Другият: " Толковсмголема дупка, та и куче с погача може да мине".
| |
Тема
|
Точно така!
[re: Phillip]
|
|
Автор |
LAMBl (25 W ЛАМБИ) |
Публикувано | 21.10.19 22:20 |
|
Соц. болните най-здравите болни!
Еххх, Филипе, какви епидемии имаше по соц време, а сега ...една болест като хората не могат да направят!
Редактирано от LAMBl на 21.10.19 22:22.
| |
Тема
|
Пуснали са...
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
LAMBl (25 W ЛАМБИ) |
Публикувано | 22.10.19 09:30 |
|
"Няма ги бе, както вече го няма и родното свинско месо в нашите магазини."
Пътник, бързо! На магазина са пуснали сарфалаТи! Дават по кило на човек! В петък, щели да карат създърма ... Марчето ми каза, тя работи в супера.
Кое месо го няма бе, Пътник! Оня посинелия кокал, който е само жили и сланина, дето Дончо с влакнатите гърди и запретнати ръкави с мръсната "бяла" престилка не видяла пране от балканската война ти го мята на кантара и още преди да е спряла да се движи стрелката ти го завива в мръсната амбалажна хартия и ако посмееш, ... само ако посмееш да изразиш мнение относно качеството на този неизползваем (освен за много гладни кучета) кокал, малиии каква боботеща ругатня ще отнесеш...!? И се чувстваш късметлия, щото обикновено отговорът пред мръсния и миришещ на мърша щанд е: "Месото свърши!", ... ако въобще има кой да ти го даде, обикновено "месарите" ги няма и ги чакаш с часове да благоволят да дойдат...
Та ако ми говориш за това БЪЛГАРСКО свинско месо, да, няма го!
Редактирано от LAMBl на 22.10.19 10:04.
| |
Тема
|
Re: Пуснали са...
[re: LAMBl]
|
|
Автор |
PYTnik (оня) |
Публикувано | 22.10.19 12:40 |
|
Тогава.....преди 50 години????
Не всяваш ли, днес бе, днес ни продават мръсно заразено месо, днес днес ....не ти ли е гнусно да сравняваш 50 г назад с днес....било същото казваш...а а не е бе. Днес сме 2019г. Събуди се ЛАМБИ
Мнението е позиционирано и няма нищо общо
| |
|
Не всяваш ли, днес бе, днес ни продават мръсно заразено месо, днес днес ...
Ами като си будала - купувай го. Нормалният човек си намира месарничка и си купува от нея, сигурно месо.
А мръсното замразено... никой не е умрял още от него.
Аре ти си. Плюй си на ръцете и отпочвай следващия десетметров пасквил. Може и в 2-3 поста да ми отговориш.
СкивА ли къф филантроп съм - грижа се за теб... ти се успокояваш, като пишеш тонове глупости.
АЗ МИСЛЯ ТАКА.
| |
|
Четох че тъпо да се отглежда цяло прасе. Някак, клетъчни култури ще отглеждат пържоли.
Неясно мен, докато расте таз пържола, как ще сере ?
Бог вероятно е създал прасето сложно, с чаарва, далаци, бъбреци, тромбоцити и прочие, понеже по прост вариант просто нямаше да е прасе, питам ?
| |
Тема
|
Re: Пуснали са...
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
LAMBl (25 W ЛАМБИ) |
Публикувано | 22.10.19 17:24 |
|
Не преди 50, а преди 30.
Що бе, ти нали с това време направи сравнение, та аз само го продължих да не е само за ракети, реактори и т. н., а и за месо. Кое не ти хареса, не разбрах? Един път препращаш към онова време, пък после викаш: "Къде ме върнА преди 50 години?"
| |
Тема
|
Re: Идиоти!
[re: Гластър]
|
|
Автор |
LAMBl (25 W ЛАМБИ) |
Публикувано | 22.10.19 17:27 |
|
Каква ще я искате пържолата, господине? Вратна, от котлет, бут или...?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|