Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:43 12.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: Идиоти!нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано21.10.19 15:30

"Колко и какви точно зарази разнасят пчелите и зайците?" За зайците не знам, ама за пчелите има! Първото, което ми идва на ум, е "Американски гнилец". При зараза с тази болест се изкопава дупка в земята, поставя се запечатан кошера с все пчели вътре и се пали, после пепелта се закопава!!! Това го правеше дядо ми, по инструкция от ветеринарните или ... н`ам си кои власти. Дядо ми почина 1983 г. тоест по соц-а.

Поручик, болестите са си болести и не зависят от политически цветове...

Дай да не пресоляваме манджата.

Тема Re: Идиоти!нови [re: Alice is]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано21.10.19 15:39

Това е идеята, да.
Разбира се, с уговорката: аз не че съм комуниз и не че тогава беше истински добре (в скоби: ама пак не може да е било и съвсем зле под крилото на Союз нерушимый и Великая Русь), просто сега е мегазле, ненормално зле.

”...как сред южната местност хълмиста
Варна свети, чудесна и чиста
като сбъднал се утринен сън.”

Тема Re: Това не може да се нарече частен бизнеснови [re: Phillip]  
Автор tuzlija-179435 (стар вълк)
Публикувано21.10.19 17:29

Оригиналът е : " Куче влачи антерия по снег и диря нема."
Другият: " Толковсмголема дупка, та и куче с погача може да мине".

Тема Точно така!нови [re: Phillip]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано21.10.19 22:20

Соц. болните най-здравите болни!

Еххх, Филипе, какви епидемии имаше по соц време, а сега ...една болест като хората не могат да направят!

Редактирано от LAMBl на 21.10.19 22:22.

Тема Пуснали са...нови [re: PYTnik]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано22.10.19 09:30

"Няма ги бе, както вече го няма и родното свинско месо в нашите магазини."
Пътник, бързо! На магазина са пуснали сарфалаТи!

Дават по кило на човек! В петък, щели да карат създърма ... Марчето ми каза, тя работи в супера.

Кое месо го няма бе, Пътник! Оня посинелия кокал, който е само жили и сланина, дето Дончо с влакнатите гърди и запретнати ръкави с мръсната "бяла" престилка не видяла пране от балканската война ти го мята на кантара и още преди да е спряла да се движи стрелката ти го завива в мръсната амбалажна хартия и ако посмееш, ... само ако посмееш да изразиш мнение относно качеството на този неизползваем (освен за много гладни кучета) кокал, малиии каква боботеща ругатня ще отнесеш...!? И се чувстваш късметлия, щото обикновено отговорът пред мръсния и миришещ на мърша щанд е: "Месото свърши!", ... ако въобще има кой да ти го даде, обикновено "месарите" ги няма и ги чакаш с часове да благоволят да дойдат...

Та ако ми говориш за това БЪЛГАРСКО свинско месо, да, няма го!

Редактирано от LAMBl на 22.10.19 10:04.

Тема Re: Пуснали са...нови [re: LAMBl]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано22.10.19 12:40

Тогава.....преди 50 години????

Не всяваш ли, днес бе, днес ни продават мръсно заразено месо, днес днес ....не ти ли е гнусно да сравняваш 50 г назад с днес....било същото казваш...а а не е бе. Днес сме 2019г. Събуди се ЛАМБИ

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

Тема Re: Пуснали са...нови [re: PYTnik]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано22.10.19 14:13

Не всяваш ли, днес бе, днес ни продават мръсно заразено месо, днес днес ...

Ами като си будала - купувай го. Нормалният човек си намира месарничка и си купува от нея, сигурно месо.

А мръсното замразено... никой не е умрял още от него.

Аре ти си. Плюй си на ръцете и отпочвай следващия десетметров пасквил. Може и в 2-3 поста да ми отговориш.

СкивА ли къф филантроп съм - грижа се за теб... ти се успокояваш, като пишеш тонове глупости.

АЗ МИСЛЯ ТАКА.

Тема Re: Идиоти!нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор Гластър (шейх на халифат)
Публикувано22.10.19 17:10

Четох че тъпо да се отглежда цяло прасе. Някак, клетъчни култури ще отглеждат пържоли.

Неясно мен, докато расте таз пържола, как ще сере ?

Бог вероятно е създал прасето сложно, с чаарва, далаци, бъбреци, тромбоцити и прочие, понеже по прост вариант просто нямаше да е прасе, питам ?

Тема Re: Пуснали са...нови [re: PYTnik]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано22.10.19 17:24

Не преди 50, а преди 30.
Що бе, ти нали с това време направи сравнение, та аз само го продължих да не е само за ракети, реактори и т. н., а и за месо.

Кое не ти хареса, не разбрах? Един път препращаш към онова време, пък после викаш: "Къде ме върнА преди 50 години?"

Тема Re: Идиоти!нови [re: Гластър]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано22.10.19 17:27

Каква ще я искате пържолата, господине? Вратна, от котлет, бут или...?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.