Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:38 22.01.25 
Хуманитарни науки
   >> Философия
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Праволинейността води да зацикляне и изчерпване  
Автор FlLerO99 (Dark Force )
Публикувано13.08.15 21:56

Така като гледам моя живот и творчеството на една от най-любимите ми траш-метъл групи Slayer неизменно стигам до ужасния извод че праволинейността води до творческо и житейско зацикляни и до концептуално изчерпване и в живота и на музикалното поприще.

За себе си няма да пиша защото не съм особено интересен човек, но за Slayer те бяха изчерпани още през 1994та година та и на по-ранен етап. Когато го казах това на метъл-менторът ми той възрази че съм говорил глупости и това не било вярно. Но след това следващите години и десетилетия само потвърдиха тези мои думи тогава защото с изключение на албумът от 1998ма обърнете внимание всеки следващ техен албум беше и представляваше смесица между два предишни албума...Даже новият им албум който ще излезе сега на 11ти септември 2015та година чух една песен от него в тубата в интернет и тя концептуално е смесица между албумите от 1998ма и от 2009та година, а самият албум от 2009та година е също смесица от 88 и от 90.

Все пак евала им правя че си запазиха стилът вече в продължение на 34 години откакто те са създадени. С това постижение много малко групи могат да се похвалят.

Тема Re: Праволинейността води да зацикляне и изчерпваненови [re: FlLerO99]  
Автор B e l v i t a ()
Публикувано13.08.15 21:59

Праволинейността води да зацикляне и изчерпване

май и обратното води до същото.

Добър вечер!

Тема Re: Праволинейността води да зацикляне и изчерпваненови [re: B e l v i t a]  
Публикувано13.08.15 22:02

Привет! Много се радвам че те виждам тук, днеска ти търсих никът в клуб Нощни птици да ти пратя бележка да дойдеш да пишеш тук в този клуб но нещо не се справих със задачата за което се извинявам...

По темата - понеже си била учителка и си интелигентен човек мисля че бъркаш, но това не означава че подценявам мнението ти то просто ме води до по-дълбоки размисли по въпроса.

Автор B e l v i t a ()
Публикувано13.08.15 22:17

ама тук с покани ли става? леко пропускам момента да чакам покана...

не ми е минало на ум- ще знам за следващия път

иначе по темата- като няма какво да кажа- пиша наопаки и не се аргументирам много-много, за да не се разбере, че говоря колкото да кажа нещо

и моето участие заради спорта-калабалък. немам кво да кажа- немам настоение- ама да се бутам

Тема Re: Праволинейността води да зацикляне и изчерпваненови [re: B e l v i t a]  
Публикувано13.08.15 22:19

Значи съм прав по темата.

Автор B e l v i t a ()
Публикувано13.08.15 22:28

ами зависи. ама човек в някой неща трябва да е праволинеен. да не харчи енергия по всички полета, нали
ако всяко дихание му коства енергия като за първи път- колко живот му даваш?

Публикувано13.08.15 22:31

За това за енергията не съм се замислял защото все още имам много енергия. Но примерно от гледна точка на парите е точно така както ти го описваш. За съжаление и от гл.точка на емоциите нещата са подобни като при ограничеността с парите.

Автор B e l v i t a ()
Публикувано13.08.15 22:36

е, ти сега пък за емоциите...

да ти кажа - скъперниците никой не ги обича, даже и "парите" не ги обичат- щото после с кеф излизат от патримониума на "фирмата" посредством закономерността да ти се паднат наследници нехранимайковци

та така

Тема Re: Праволинейността води да зацикляне и изчерпване [re: B e l v i t a]  
Публикувано13.08.15 22:39

По принцип парите имали свойството да отиват при най-умните.

Колкото до скъперниците въобще не ме интересува кой ме обича и кой не ме обича.

Тема Re: Праволинейността води да зацикляне и изчерпване [re: FlLerO99]  
Автор lvony333 (....)
Публикувано13.08.15 22:41

До много правилен извод си стигнал, въпросът е да не забравиш утре до където си стигнал...

- бъзикам се.
Виж сега защо е правилен: Ако имаш цел да достигнеш до някъде, праволинейно ще ти е много трудно... правите пътища са много малко и обикновено са доста къси... Важното е да знаеш накъде си тръгнал... пък препятствията по пътя е идиотско по един и същ начин да ги преодоляваш, защото те просто са различни... Ама както казах, важното е да не забравяш на къде си тръгнал, другото не го мисли.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.