|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Праволинейността води да зацикляне и изчерпване
[re: lvony333]
|
|
Автор |
FlLerO99 (Dark Force ) |
Публикувано | 13.08.15 22:45 |
|
Ооо, здравей, как си днес?
Ако говорим лично за мен съм стигнал до значително техническо усъвършенстване на хобитата ми за последните примерно 28 години време. Една техника имах навремето, сега тази техника е несравнимо по-съвършена.
Ако говорим за групата Слеър въпросът ти е много точно зададен - те вървят 34 години към един сатанизъм който така както те станаха от първи трашари в света в своеобразна карикатура на траша, така и сатанизмът им стана гротесктен...
When your head is a part of the ground what\'s going around is justified violence.
| |
Тема
|
[re: FlLerO99]
|
|
Автор |
lvony333 (....) |
Публикувано | 13.08.15 22:58 |
|
Здравей.
Значи аз говоря по принцип, тоест за принцип.. Което значи обикновено за всичко... Не ме интересува Слеър-Млеър или Росица Кирилова. Ако ми се слушат ще си пусна песен и на Слеър, но ако не ми се слушаш те ще си пусна други или пък въобще няма да си пусна... Защото целта е музиката която си пускам да е адекватна на настроението и желанието ми в момента, а не настроението ми да се пригажда към музиката която е пусната ... разбираш ли.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FlLerO99 (Dark Force ) |
Публикувано | 13.08.15 23:01 |
|
Това което си написал го знам много много добре и съм го осъзнал още от 12-13 годишен, излишно е да ми го пишеш.
Като говорим за принципи праволинейният път може да е най-кратък но дали резултатът му е съпоставим с неправолинейният път? Как мислиш?
When your head is a part of the ground what\'s going around is justified violence.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
laplandetza (старо куче) |
Публикувано | 13.08.15 23:03 |
|
<<..Защото целта е музиката която си пускам да е адекватна на настроението и желанието ми в момента, а не настроението ми да се пригажда към музиката която е пусната ... разбираш ли.
>>
Лошо Другарко, а какво ще му е ако си пуснеш или създадеш музика за желаните от теб душевни еквилибриуми
| |
Тема
|
[re: laplandetza]
|
|
Автор |
lvony333 (....) |
Публикувано | 13.08.15 23:06 |
|
Доуточни се? На кой какво ще му е? На мен нищо няма да ми има щото нали точно това казвам, че бих си пуснал.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lvony333 (....) |
Публикувано | 13.08.15 23:11 |
|
Права линия има, но само теоретично...
Поне ти като се спускаш от Бояна по бул. България не вярвам да успееш, да стигнеш до НДК по права линия, освен ако не си Спайдермен или там някакъв мен, дето да може да може да ходи по сгради...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FlLerO99 (Dark Force ) |
Публикувано | 13.08.15 23:14 |
|
Хм..ако е по въздуха ще стигна точно по права линия.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
laplandetza (старо куче) |
Публикувано | 13.08.15 23:20 |
|
И да уточня , все тая , каква <струна> мога да засегна , като явно инструмента е <ударен>
| |
Тема
|
[re: laplandetza]
|
|
Автор |
lvony333 (....) |
Публикувано | 13.08.15 23:35 |
|
Виж са мой човек.
Добрият режисьор или съответно актьор е вид диктатор. Диктатор в съответното изкуство. Целта му да направи филма или да изиграе ролята така, че да превземе емоциите, да диктува емоциите на публиката...
А на публика в залите и театрите целта е и точно обратното. Тя иска да улови, попие, да еманира или там както се казва и каквото е, емоциите, ролите и въобще всичко което режисьора и актьорите са заложили във филма...
Тоест, ако не ми хареса каква музика е пусната, ще поискам аз да диктувам какво да ми е настроението и трябва да мога да съм режисьор на емоциите си.
А ако искам да се слея със средата щото ми харесва, трябва да стана публика ...
Както си искам така правя.
Това нещо го можел и много пъти правил В. Левски, например в една такава е ситуацията, когато Ботев и Левски са в една запустяла воденица в Румъния, Ботев го описва така: "Студ, дърво и камък се пука, гладни от два или три деня, а той пее и сè весел!" - Тоест, Левски е игнорира всички неблагоприятни условия на средата, изявил се е като диктатор/режисьор на собствените си чувства.... Ако се беше изявил например като публика, според обстановката, той би трябвало да е унил и уплашен....
Схващаш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lvony333 (....) |
Публикувано | 13.08.15 23:36 |
|
Въздуха е олицетворение на мисълта, да кажем, че мисловно може да си при НДК.
Но ако искаш реално и материално, трябва да се съобразиш с реалните материални препятствия...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|