|
Тема
|
няколко възможни реалности днеска
|
|
Автор |
Член1 () |
Публикувано | 10.09.00 11:57 |
|
1-ва - около 16.45 минути Влади хвърчи от 2 етаж и пада върху розите
2-ра - на първия завой на монца Шумахер прелита над първия завой и го наказват в бокса с 10 секунди
3та - шумахер се забива в предпазната мантинела и си остава там
4-та- Модул В на Станция МИР цопва в бокса на Ферари и им копае една братска могила
| |
Тема
|
[re: Член1]
|
|
Автор |
aurora () |
Публикувано | 10.09.00 12:01 |
|
е тва шумахер да се забие и ДА СИ ОСТАНЕ ТАМ беше супер гадно, пич...сега да пукяса ли искате, бре?
| |
Тема
|
[re: aurora]
|
|
Автор |
plamen () |
Публикувано | 10.09.00 12:13 |
|
ja vig,ja vig,njakoi da me oshtipe,dali ne spja oshte?pak sa se pojavili lica poluzabraveni ot vremeto na oktomvrijskata revoljucija.i
pak s revoljucionno druznovenie i mentorski ton "bre"-kat bez zadrugki...
za tova kakvo shte se slu4i-kesarevoto kesarja,bogieto bogu(demek moja rabota)!
:)
p.s.
kade se zagubi?moge bi skokna do finlandskite lesove da tursish bobara deto opasa gorite?
| |
|
тия топки на предното окачване на ваште фунии за въздух към спирачките ли са?
| |
Тема
|
[re: plamen]
|
|
Автор |
aurora () |
Публикувано | 10.09.00 12:22 |
|
хахаха
скрих са да ни тъ слушам:)
за финландските лесове други ще се погрижат.
а какво дочу моя милост? - че вие, многоуважаеми сте бил страстен почитател на Ферари, но на Михаел Шумахер - тц. и тогава питам най - сериозно (дори заядливо и с известна доза ирония) нима не признавате, че Ферари е тва, което е благодарение на Михаел и че преди стъпването му там, те бяха един посредствен отбор, затънал до уши в кал?
| |
|
"eba li mu makjata?"-kazal poeta,ta i az...
:)))
sega seriozno-ne znam kakva im e funkcijata,nai-verojatno e tova koeto kazvash.na "monza" spira4kite vigdat zor(vig pri spiraneto kum purvija shikan kak se su4at vsiki)
| |
|
ама нали ваш Иван е на пистата, та белким вие знаете повечко....
| |
Тема
|
[re: aurora]
|
|
Автор |
plamen () |
Публикувано | 10.09.00 12:38 |
|
slushai sa "mnogouvagaemija" kvo shte svetne "tvoja milost".
ferrari kletite za tolkova godini ne slu4iha na piloti(kakto i ponastojashtem).nai-ve4e alesi i berger gi zakopaha.moga mnooooogo nashiroko da ti objasna kak stojat neshtata,no me murzi da pisha,4estno.
:)
| |
|
toi e tam,ama ako mnogo si zavira nosa moge da go okosharjat:),a i da znae neshto dokato si razduvame njama da ima po-shtastliv gej ot Grashnov...
| |
|
plamen ... kvo si vzel da obiasniavash i ti s tvoite gluposti pak bre ...
| |
|
|
|
|