|
Тема
|
Една забележка към Ричи
|
|
Автор |
Ivaylo () |
Публикувано | 25.08.00 11:51 |
|
Ричи, моля те като коментираш формулата, когато говориш за скорости да каваш километри в час. Всички знаем, че скоростта се е изминат път за единица време.
Непрекъснато по време на коментар казваш "еди кой си се движи със 195 километра и 215 метра средна".
| |
|
Хи хи хи хииииииииииииииии
ти само една ли забележка към него имаш :)))))))))))))))))))))))))) защото аз не мога да ги изброя мойте хе хе хе........... Той Ричо си е една голяма грешка :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
| |
|
Одавна не бях влизал във вашто тъпо клубче,но виждам,че не съм изпуснал нищо вие сте си същите гаднярчета ,които само се
заяждат и грам не отбират от Ф1.
| |
|
Виж сега приятел тези ,които се интересуват от Ф1 ме разбират много точно, аз да седна да обяснявам на всеки по отделно кое какво е ,е направо несериозно.
Писна ми от аматьори всеки път да ми се обаждат в студиото и да ме питат какви ли не простотий като;
Задължителна ли е загряващата обиколка;
Защо не карат с нафта ,нали е по евтина.
Имат ли някакво значение тези неща пред колата ;става въпрос за спойлерите.
Просто върха на дъното.
| |
|
hahahahahahaahahahaha!!!!!!:))))))))))))))))
| |
|
Ричи, съчувствам ти!
Разбирам, че е неприятно да отговаряш на всички безхаберницим както и на мене.
Естествено, че всички те разбират като става въпрос за скорости, но все пак мисля, че не е правилно да съобщаваш скоростите в километри вместо в километри в час.
Така се излагаш. Още в първи клас се учи това....
Моля те вземи си бележка!
| |
|
|
|
|