|
Тема
|
za clena!
|
|
Автор |
TCHAVDAR () |
Публикувано | 01.08.00 15:02 |
|
KVO AZ SUM LAINAR BE? ZA KVO CE SUM PISAL EDNA TEMA TUKA LI BE!TI MNOGO SE PRAVISH NA OTVOREN,AMA KAT TI KAZAH 2 DUMI I VEDNAGA ZAMLUKNA!KVO NJKAKAKUV SLONSKI KUR V USTATA LI DURZISH!AZ LI NE SMEJA DA SI POKAZA PUPCIVOTO LICE OT NAS BE PEDAL SKAPAN!
AKO ISKASH DA ZNAESH MENE OT NIKUDE NE SA ME IZGONILI MENE VSEKI ME UVAZAVA VUV FUTBOLNIA FORUM SHOT NISHTO NEREDNO NE SUM NAPRAVIL!
BOKLUK SHE TE SHIBAM U GLAVATA DOKATO OMEKNE .DANO TI DOIDE MALKO AKUL!SIGURNO MNOGO TE EBAT V GUZA.TO PO-GOLIAM KRETEN OT TEBE VUV F1 FORUMA NJANMA !
| |
|
Абе простак, ти и тука ли се появи.. Не ти ли стига че съсипа един клуб ами и към втори се целиш.. Тук едва ли ще имаш късмет.. По-добре изчезвай и ако искаш ще направим постъпки да отворят форум Маниак и Чавдар да си изливате простотиите там.. То и без това само вие си ги четете май...
| |
|
Не ми идва дори да ти напиша името с главна буква. Що не си ходиш , а ? Утре има мач. Върви там и псувай на воля.
| |
|
ей травестит ниеден само да ми паднеш на фрикасе ще те направя
млъкнах щото си имам и друга работа - но явно в лувницата днес са ви пуснали на свободен режим
аре ходи си прави самосвирки травестит такъв
| |
|
|
|
|