|
Тема
|
Ferrari imat nai-dobrite piloti i kola
|
|
Автор |
Velichko () |
Публикувано | 22.05.00 12:05 |
|
Schumacher za poreden pyt dokazva, 4e e nai-dobria pilot vyv F1, sled kato pokaza na Naakinen i cultard kak se kara na dyzd.Barrichello sy6to pokaza, 4e e dostoen za 2-ri pilot na Ferrari, sled kato s 3 vlizania v boksa sre6tu 2 na Cultard ima6e vyzmoznost da go izprevari v kraia na systezanieto.A predi da vleze za 3-ti pyt mu izbiaga s 20 sec.A za karaneto na Shumi niama 2 mnenia.Just the best.
Vidia se, 4e noviat dvigatel e po-mo6ten ot tozi na Mercedes.
Na vsi4ki fenove i fenki na Ferrari-4ESTITO!!!
| |
Тема
|
[re: Velichko]
|
|
Автор |
Ivo () |
Публикувано | 22.05.00 12:19 |
|
За най-добрите пилоти спор няма, особено за Шуми. За колата, би ми се искало, но ми се струва, че все още мерсовете са малко-по бързи и по-стабилни на пистата. За Ферарито, което най-много ме радва, е че тази година е изключително здраво, дай Боже и до края да е така.
| |
Тема
|
[re: Ivo]
|
|
Автор |
Maniax () |
Публикувано | 22.05.00 13:44 |
|
:) Michael Forever :)
| |
|
Нали ще ми обясниш как точно се видя че Ферарито е по-мощно от Макларъна?!
Не мисля че това състезание би могло да бъде критерий за пилотските качествата на Шумахер в крайна сметка той не беше застрашен от никой !
| |
|
Е, братко, и ако това състезание при екстремални условия не е най-големия тест за пилотски качества, не знам кое може да е - сигурно каране в мъгла или при градушка. И как да не бил застрашен Шуми от никой - Хахо до последно му беше по петите!
| |
|
|
|
|