Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:09 16.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема списание "КЛУБ Ф1"нови  
Автор f1 ()
Публикувано16.09.99 22:37

Здравейте фенове на формулата. Какво ще кажете за първия брой на списаниие "Клуб Ф1"

Тема списание "КЛУБ Ф1"нови [re: f1]  
Автор Zuma ()
Публикувано17.09.99 04:09

Stava!

Тема списание "КЛУБ Ф1"нови [re: Zuma]  
Автор mchell ()
Публикувано17.09.99 05:29

qko si e da mu e.. maj... Mnogo daje! samo 4e shto ne izleze predi dwe tri godini

Автор Maya ()
Публикувано18.09.99 01:05

Spisanieto e prosto wyrhyt!!!! Otdawna si mechtaeh za specializirano izdanie za F1. Mnogo mi hareswa. Prodylvawajte w syshtiq duh!

Автор Golden Ice Lady ()
Публикувано18.09.99 13:15

Super e? Wseki triabwa da si ima spisanie po hobito si. Towa si e nasheto gotino, sladursko i supersko spisanie.

Автор Ани ()
Публикувано18.09.99 13:27

Това списание е страшно готино! Отдавна трябваше да се появи нещо такова на пазара! Благодаря на всички които го направиха и се надявам то да има поне още 100 броя!

Автор niki ()
Публикувано21.09.99 19:46

kato cqlo spisanieto mi haresa mnogo.kogato go vidqh na repa go kupih vednaga zashtoto ot mnogo vreme tarsq spisanie samo za f1 .samo bih vi pomolil da pishete internet adresite na otborite ili ako moje da mi gi izpratite na e-maila

Тема списание "КЛУБ Ф1"нови [re: niki]  
Автор Ники ()
Публикувано22.09.99 12:18

Провери си e-mail-а...

Тема списание "КЛУБ Ф1"нови [re: Maya]  
Автор красимир ()
Публикувано23.09.99 13:21

Списанието е направено много добре,но мисля че един брой в средата на сезона с коментар за представиането на екипите не би бил излишен.

Тема списание "КЛУБ Ф1"нови [re: Ники]  
Автор KILLMORE ()
Публикувано02.10.99 02:43

И НА МЕН МИ ХАРЕСВА. НО, НЕЩО МУ ЛИПСВА, НЕ Е ПЪЛНО. ЧЕЛ СЪМ НЕМСКИТЕ ''FORMEL 1'' И '' F-1'' И СМЯТАМ , ЧЕ СКРО ЩЕ ГИ СТИГНЕ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.