|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> (покажи всички)
Тема
|
Братя и сестри!
|
|
Автор |
LordVader (one man army) |
Публикувано | 17.08.12 21:20 |
|
То има време де, ама ще правим ли пак групово гледане на Белгийското ГП, също така известно и като 92-та победа на Шумахер?
| |
|
аз съм за, то тогава и айриша май ще е отворен... тони, сещаш ли се, до 1ви септември ли пишеше, че няма да работи?
много си я обичам тази писта, чакам с нетърпение...
уф, поже, стегай се!
| |
|
тогава някъде, но ако не е отворено още може пак да използваме резервния вариант, не беше зле и там...
уф, тони, стегай се!
| |
|
да там имаше плазми и в градината, където можем да седнем, ако не е много жега, за да ви одимяваме :)
нарисувана 92-ра победа, 20 години след първата през 92-ра година... :)
уф, поже, стегай се!
| |
|
Мога да ти отговоря не по-рано от десет минути след края на квалификацията !
“Robin was desperate to come to Manchester United” says Sir Alex
| |
|
ахахаха ... еее ... кво ти пука - при всички случаи заедно ще псуваме мустакатия гейзер, Алонсо, лимонадите, Пастор, Грожан ... Бърни ... блогърите, пътищата в България, Бойко ...
| |
|
Фискалната политика забрави...
Иначе да,аз идем,мисля със силни думи и много мъдрост да оборя Жаира на тема презервативи Пирели,мисля да кажа тежки неща по отношение на Алонсо,със сигурност ще ви кажа да погледнете СТАТИСТИКАТА и изобщо ще се получи едно малко неделно училище.....
| |
Тема
|
Re: Братя и сестри!
[re: pollo]
|
|
Автор |
pollo (СЕДЕМ) |
Публикувано | 28.08.12 15:42 |
|
какво правим, другари, ще се видим ли в неделя в мърфис? шефче, изхлузваш ми се нещо, малкото шефче пък съвсем...
уф, поже, стегай се!
| |
Тема
|
Re: Братя и сестри!
[re: pollo]
|
|
Автор |
LordVader (one man army) |
Публикувано | 28.08.12 16:38 |
|
еми айде кажете си, аз съм ЗА ...
то ще е емблематично състезание - 300ен старт на Другаря, 21ва година в кариерата на Другаря, 92-ра победа за Другаря, нова профилна снимка за един друг другар ... би било хубаво да се гледа в добра компания! :)))
| |
|
аз също... и без това нямам булсатком, а стрийминга е жива мъка, със сигурност не ми се гледа вкъщи сама въпросното емблематично състезание, особено пък на тая любима писта :)
уф, поже, стегай се!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> (покажи всички)
|
|
|