|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
"alms и ilmc" Ама съвсем почннахме да си говорим с ТБСъта тука.
Мен току що един теран ме отнесе с фейк 1/1/1 бюлд - ексапнд, аз му налетях с моята гейт армия, но неговото МММ бол направо ми направи иморталите на скрап.
The void claims its own
| |
|
е бех пуснал линк във FBI с лайвстрийм
другаря д-р улрих кефи с "датс уай мистър монтани уил невър драйф фор ми"
I can fly so high, I can fall so deep
| |
|
Фейса не съм го гледал днеска, тежък ден в работа и ледъринг :)
The void claims its own
| |
|
е то беше снощи, както и да е, едното "пужоу" води, притискано от едното ауди, тва след 6-7 часа каране, изпреварват след един завой едно порше и аудито се набутва някак между пужото:) и поршето, монтани в пужото:) прави като шумахер срещу хамилтън на монца, задницата на аудито закача поршето и се разбива в стената, улрих: змии и гущери, роман дюма (пилотът на аудито): "монтани из май френд, бът ю кент до съч ступид фингс" тва повторено х10, монтани: "ай уил нот драйф фор хим (улрих)", стюардите: нфа :)
| |
|
Това ми звучи, като Ликуид Шет срещу кол. Крънчър. Протоса отиде на дарк темплар ръш(хаха), обаче вместо към третата база, се насочи към нетуръла и мейна, а там вече го чакаха няколко спор и това си беше предизвестена загуба. 5 базов зерг, срещу 3 базов протос на Металополис - никакъв шанс просто.
The void claims its own
| |
|
да горе-долу нещо такова, само докато го правят тва през 2-3, максимум 4-5 обиколки лапват фийлда от гт2-та, гтц-та, лмгтепро-та и лмгтеам-ове
| |
|
Е, много се повтарят нещата. Виж в СК2 всеки мач си е различен. Примерно тази вечер Финикс се опита да сикспуулне Мана на Шакурас, но Мана го усети, затвори се с FFE, после построи старгейт и отблъсна роуч all-in и беше GG.
The void claims its own
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|