Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:12 17.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Къде е сега оня отворения?нови  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано25.10.10 00:13

Дето му забравих ника и дето ми се обесняваше тука как намкво си и как не требвало да има отборна стратегия и още кво беше в името на спорта?!

А са,фани вимето на спорта па го рАзклати!

Ако при тва преимущество откъм техника РедБул не спечелят титлата таа година,както е тръгнало,некой требва да бъде публично наебан...
Щото работата отива баш накъдето предсказах и двамата от Ред Бул дето си играйкаха игрички ше бъдат издебнати лошо изотзаде от Алехандро...

Да.....

Тема Re: Къде е сега оня отворения?нови [re: El Capitan]  
Автор Tony Stewart (smoke)
Публикувано25.10.10 08:01

ей, ама виде ли кви искри щяха да изхвърчат изпод колата на фетел, ебати техниката, хахаха

Тема Re: Къде е сега оня отворения?нови [re: Tony Stewart]  
Публикувано25.10.10 09:25

Нищо не съм видел,щото първо:дефакто състезание немаше и второ щото реанимирах след концерта на Гънс у Барселона,така че нищо не съм видел,не видех и показното на ВЕЛИКИЯ,нищо....тва са предчувствия некакви просто...

Публикувано25.10.10 09:47

да бе, ама да изтъкваш техниката на редбул като преимуществена и да хвърляш цялата вина върху липсата на тийм спирит... е бате, това ми се струва типичен пример на селективна памет - я виж колко пъти фетел отпада докато води, заради някакъв супер смотан проблем в колата* и колко пъти заради сблъсъци с уебър?

* не е веднъж в сезона, като онзи път на сузука, нали се сещаш (ГИ: "пхъхъхъ")

Публикувано25.10.10 10:53

Са,уважавам спортния ти дух и желанието да спориш на сека цена, но ако имаше малко повече случаи на "Марк,лет Себастиан пасс фор дъ чемпиъншип" или обратното,досега единия от двамата щеше да си е оплел кошницата и тва са факти....

Публикувано25.10.10 11:03

това не са факти, ама изобщо, а ако-факти
и като сме подкарали с ако-фактите:
ако нямаше дет спаркплъг, броукън уийл, дед енджин или дед хед в белгия, фет щеше да е + 80+ точки сега и при два кръга до края щеше направо да си е оплел кошницата, независимо от липсата на "марк, плийз пасс", така че тези твоите ако-факти с право заслужават името си

Публикувано25.10.10 11:22

Абе копеле,защо се правиш на луд не разбирам?
Ако било тва ако било онова ако било незнамкво си..
Тва дето ми го разправяш е много по-изпълнено с евентуалности от тва дето ти казвам аз деба,деба..

Па турни сичките карти на единия пилот,земи титлите една две години,па тогава се прави на благороден и на почтен спортист.

А са,ако ги ебне Алехандро,какво правиме?
Бехме най-добрите,ама го издухахме щото играеме феърплей.
Кой ше ти помни след десет години кой как е играл,ше се помни че 2010 е била годината, в която мазен овиедски гей е станал трикратен и ше се носат кви ли не легенди как е спечелил с много по-слаба кола...

Автор LordVader (one man army)
Публикувано25.10.10 11:48

точно така - лимонадените герои са най-симпатични от цялата пасмина гейдери ... а и са глътка свеж въздух след дълги години на ренизъм, макларенизъм и фераристки напъни да заменят с нещо достойно пост-ВЕЛИКАТА ера ..

а аз специално ще се опитам да запомня (в случай че имаме това нещастие де), че 2010та цяла година една гнусна змиорка тихо и леко си е проправяла път нагоре, почти като един самотен недъгав сперматозоид, възползвайки се от тиймспирита в Редбул и политиката на Трошинизма в Отбора-от-Уокинг, и накрая се е окичила с коронка ...

Тема Re: Къде е сега оня отворения?нови [re: LordVader]  
Публикувано25.10.10 11:59

Е тва ме бъгва най-много батко и просто полудявам при мисълта че розово Овиедо ше празнува тая година само щото останалите са малоумни тъпанари.

За кви се мислат Ред Бул не знам но некой требва да им каже че те НЕ СА отбор дето ше прави династия у Ф1, не са и никога нема да бъдат Ферари,Макларън или Уилямс и ако днеска сички пият лимонада,утре сичко живо ше мине на боза (примерно) и ше те ше си останат само с "Е да ама 2010 бехме най-добрите и ПОЧТИ спечелихме титлите".

Реално погледнато ако се махне Нюи и Ред Бул ше си мине на нивото на Торо Росо в течение на един сезон.

Прави се както направиха Бенетон 94 и 95,затва те ше останат у историята...

Деба......мисълта за гей-трикратен ме побърква просто...

Публикувано25.10.10 12:19

Аз ли се правя на луд? Еми то и при твоята безстройна теория е същото - ако имало "марк плийз лет фет пасс", незнам кви кошници щело да има. Колата на Редбул може да е най-бързата, ама не е най-добрата - най-добрата е тая, дето стига до финала (като ауди на льо ман, примерно), а не се разпада като макларън, конструиран от нюи или да ти отпадне и последното пежо в последния час на льо ман, ебаси. Да си беха направили колата здрава като бик и после да си играят да търсят начин да си я подобрят, а не да направят бърза трошка, дето я дет спаркплъг, я дет уийлнът, я дет драйвърхед...

Редактирано от Tony Stewart на 25.10.10 12:21.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.