|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
ОФ , SW тема
|
|
Автор |
шkaф-kyпe (из шпона) |
Публикувано | 18.01.10 11:35 |
|
Из FMyLife (Фък Май лайф)
Днес получих писмено предизвестие за това, че съм накарал клиент да се чувства зле. Просто не се сдържах и се изхилих силно, когато дойде и попита дали продаваме истински светлинни мечове. FML
| |
|
а дали гадното копеленце ще продължава да се хили когато някой от нас двамата му прилага force choke, приятелю ..
| |
|
А можем и да изпратим Chad Vader , той така или иначе оперира от другата страна на океана
| |
|
От цялата работа аз не схванах едно, продавате ли истински светлинни мечове!?!
.
| |
|
Само леймърските Джедай едишън !
Редактирано от шkaф-kyпe на 20.01.10 18:34.
| |
|
Ебаси и мен ме накара да су чувствам зле!
.
| |
|
гледам сега, някакъв се опитва да направи истински
значи трябва му само източник на 15 мегавата енергия, който да се събира в дръжката, малко по-яка керамична изолация и готово, останалото и сега го има в плазмените горелки :)
очакват до 40-50 години да има...
| |
|
Аз вече имам собствена разработка както предполагам сте се досетили.
Началната енергия не е кой знае колко голема,защото системата се основава на два малки ускорителя на частици в дръжката и във върха на меча-този втория е внимателно замаскиран,както и на малък източник на електромагнитно поле,което пък играе роля на носеща колона,на повърхността на която се ускоряват частиците.
Абе,с други думи-готвиме се,не е като да сме скръстили ръце и да си седиме...
| |
|
казват, че България била единствената страна в света, където Краят щял да настъпи два пъти - по "стар стил" и по "нов стил" ...
| |
|
също ще има поне по пет официални почивни дни подред около събитието и двата пъти, които после ще се отработват
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|