|
Тема
|
Бати странното чувство
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 18.03.07 01:29 |
|
До вчера (в продължение на години) виках за Райконен и яко против Алонсо (и Шумахер, но това си е по дифоулт:)), а днес ми се налага да викам за Алонсо и против Кими Като споменат Райконен си мисля за Макларън, а като го видя в червента кола и ми се доповдига 2 години виках срещу голямата глава, а след 5 часа ще го аплодирам. Та такива ми ти странни, противоречиви и объркани работи. Тъпа история
Иначе Макларън форевър, атакуваме титлата, КЗШ, КЗФ, КЗР
| |
Тема
|
Re: Бати странното чувство
[re: Balleta]
|
|
Автор |
пeтльo (!Champions!) |
Публикувано | 18.03.07 03:46 |
|
Рено форевър бе:)))
Иначе хм... тоя сезон мяза да се излагаме яко, така че ще съм по-кротък в заяжданията:)
| |
|
Шумахер - д уан енд д онли!
Виж че без него е ебаси тъпата формула, не съм гледал състезанието ама гледах награждаването - пълна скръб. Щом и негрите започнаха да атакуват иначе този изчистен от расови недоразумения спорт..., скоро очаквам и китайците да нахлуят през парадния вход.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бълrapия (страна №1) |
Публикувано | 18.03.07 06:59 |
|
Викай за Хамилтън :)
| |
|
Ам така ше е, ся всеки е фурнаджийска лопата (почти всеки).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LordVader (one man army) |
Публикувано | 18.03.07 13:21 |
|
мда, така се започва. след още две-три смени на предпочитанията не ти прави впечатление вече. обърни се към клубните ветерани-фурнаджийски лопати тук за помощ и подкрепа ..
| |
|
винаги ще се местят от тим в тим, парите са твърде много, не ги обвинявам. Тима обаче остава за винаги. Това е Формула 1 - тима, пилотите са временни. За кви фурнаджийски лопати говорим Ооооо забравих - явлението 'шумахеристи' осиротя, сега НАСКАР ли ще гледаме
| |
|
|
|
|