Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:01 02.01.26 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Някой може ли да ми каже......нови  
Автор Andy. (Кръстник)
Публикувано03.08.06 18:36

....защо не наказаха М.Ш. затова че изпревари Кими в загряващата обиколка.Правилника забранява изпреварването в загряващата обиколка и ако случайно тръгнеш малко преди този пред теб трябва да го пуснеш най-късно до първият завой.Шумахер го пусна далече след първият завой.Защо никой не повдигна този въпрос и защи не го наказаха?

Тема Re: Някой може ли да ми каже......нови [re: Andy.]  
Автор.:. (Нерегистриран)
Публикувано03.08.06 18:49

Щото когато правилника се наруши от МШ инспекторите не инвестигират кола номер 5 (в случая) за нарушението, а спешно променят правилника. И нарушение нема.
то и на квалификацията същия влезе в бокса не отдето требаше и пресече де що видя линии, ама "великия" не се закача за такива дреболии

Впрочем преди няколко години на Силвърстоун едни недоразбрали маршали разследваха едно нарушение на МШ (май беше изпреварване на жълто) и го накараха да мине през пита, той го направи в последната обиколка и изведнъж в правилника се появи за мисленото продължение на старт-финала, минаващо през пита

Тема Re: Някой може ли да ми каже......нови [re: .:.]  
Автор Eжko (F1 вентилатор)
Публикувано04.08.06 09:10

Абе това за линиите не беше ли на излизане от пита!?

... знам ли - може да не съм светнат за някои правила на влизането!!!

... и той се върна ... още по-зъл ...

АвторEвpeи и мacoни (Нерегистриран)
Публикувано04.08.06 11:38

Познай защо.

Иначе знаем къде живееш. Ей сега ще дойдем у вас и ще те научим да пишеш на иврит и ще те накараме да пееш немския химн!

С уважение:
Световната мафия

Автор Vladi (съпруг)
Публикувано04.08.06 16:07

Оооо, Анди, хелоу :-)
Ми сега ще ти кажа - никъде в правилника не пише колко завоя можеш да стоиш пред този, когото си задминал. В случая Михаел пусна Кими след първия завой (и то веднага след него, а не дълго след него), просто защото алкохолика толкоз се забави на старта, че чак тогава го настигна.

P.S. Ако желаеш отговор, който да те устройва - виж по-долу какво ти е писал вейдъра под името "Евреи и масони" :-))))

Кажи баба тенкю

Тема Re: Някой може ли да ми каже......нови [re: Eвpeи и мacoни]  
Автор l_want_Tea (!Champions!)
Публикувано04.08.06 16:22

бате ти бъзик бъзик, ама имам чувството, че почваш наистина да им вярваш на тея работи:)

Тема Re: Някой може ли да ми каже......нови [re: Vladi]  
Автор Гaлa (плямпало)
Публикувано04.08.06 20:03

Алкохолик
е баба ти!!!

Тенкю!!!

Тема Ама виж колко [re: Гaлa]  
Автор nick_cave (nikvi titli!!!)
Публикувано04.08.06 20:35

точки има само в името си - почти над всяка буква. Е как иначе да се фокусира при четенето

Тема Re: Някой може ли да ми каже......нови [re: Гaлa]  
Автор l_want_Tea (!Champions!)
Публикувано04.08.06 21:44

по-голям алкохолик в Ф1 от Ракийконен няма

Авторfenka (Нерегистриран)
Публикувано04.08.06 23:53

ZA6O PITA6 BE BRATO?OTGOVORYT E QSEN!6OM 6UMI GO E NAPRAVIL,NIKOI NQMA DA GO NAKAJE,6OT VSI4KI MU LIJAT GYZA!E ZA TVA NE GO NAKAZAHA!!!AKO BE6E ZA NQKOI DRUG..VEDNAGA NAKAZANIE,AMA.....AKO GO BQHA NAKAZALI,CQLOTO SYSTEZANIE 6E6E DA BYDE RAZLI4NO!VINAGI PRECAKVAT KIMI!MAMKA IM MRYSNA!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.