|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Сезонът свърши...
|
|
Автор |
hendy (wanna be desree) |
Публикувано | 17.10.05 01:02 |
|
и сега какво?
дайде да обсъдим новите правила и колко са тъпи ФИА :)
A Night in the Lonesome October...
| |
Тема
|
Re: Сезонът свърши...
[re: hendy]
|
|
Автор |
Force Grip (!Champions!) |
Публикувано | 17.10.05 01:22 |
|
Е, естествено, това се обсъжда оживено и настървено от всеки /уонаби/фен на макларън, ферари или бмв и най-обикновенните хейтъри, които са недоволни, всичките вкупом, че рено е шампион, единствено жаира не псува рено, а псува всички, и си защитава шакира:) аре духайте всички без жаира и си гледайте работата, за фон на сигнатурата май не си личи, но пише КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?
| |
|
Кур за Лайнонсо, мноо ясно
нещем ний шакира , искаме си шотландската чикия ! 
| |
|
След края на Ф1, 100% съм съсредоточен върху А1
- сайт за фентъзи и фантастика
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 20.10.05 15:35 |
|
кога толкова бързо свърши бе?
| |
|
... да живее сезонът за ски 
Men will sooner forget the death of their fathers then the loss of their property
| |
|
ъъъ извади си медицинско, че неможеш да караш ски и този сезон :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AПOЛOH. (ФЕБ) |
Публикувано | 21.10.05 15:35 |
|
Сега, след като свърши този безславен сезон за фераристите  , мисле че е редно Жаира да почерпи като победител.
Или останалите да го почерпят.
Но обезателно трябва да има черпене.

ВСИЧКИ ТУК СМЕ ВРЕМЕННО.
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!
| |
|
Ние шумахеристите и фераристите сме веднага готови да те почерпим с един въздълъг шпеков салам!
Цял сезон този шпек растеше и големееше в ръцете на шуми,
а сега е вече само и само ваш, жалки лапачи на макарони.
Добре е , че говориш в множествено лице. А това означава само едно: Срам те е от самия себе си и какво по-добре от това да се криеш зад безличното НИЕ.
Аз няма да се шушумигвам като тебе,
а в прав текс ще те запитам:
Гот ли е в задника си да имаш заврян до мъдете фераристки шпек?

ВСИЧКИ ТУК СМЕ ВРЕМЕННО.
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!
| |
|
слушаи саааа какати да те отвори на някои работи  
ша падаш като брулена круша шанса да се откажеш преди да се научиш е 99% /за тва децата поемат по добре ...аз например от 3 годишна нямам спомени даже и да съм падала не ми е дремело явно/
Но нема да се пуашиш избери си ски поне 25см по къси от твоят ръст- правило 1: колкото по къси толкова по лесно се управляват екстра за начинаещи; като се засвяткаш надолу и не можеш да ги контролираш или спреш майка падай веднага повярвай по-добре да паднеш на пистата отколкото да ми се забиеш в гората или морените - правило 2: дърво и камък не е по меко от сняг
Придържай се към зелените писти защото колкото и добре да караш като ми застанеш на връо на пистата ще си забравиш името азбуката и всичко останало - правило 3: неа страшно на високо важът същите правила както и на ниско ... и дишай дълбоко на високо нямама много кислород 
Men will sooner forget the death of their fathers then the loss of their property
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|