Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:14 12.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Честито на Алонсо :)нови  
Автор V-Shokou io kuraiami (НейноВисочество)
Публикувано26.09.05 11:56

... заслужи си детето хем караше по бавната кола цял сезон, накрая Рено почти нямаха шанс да спечелят състезание и пак спечели титлата
Значи 2001 започна от Минарди, 2002 беше извън Ф1 - тест пилот, от 2003 е пилот на Рено ...... Предлагам да не злобеете на Алонсо защото намате повод

аууу как забравих и догодина да се готвите за Титла на Хуанито бой Монтоевски

Редактирано от V-Shokou io kuraiami на 26.09.05 12:04.

Тема Re: Честито на Алонсо :)нови [re: V-Shokou io kuraiami]  
Автор пeтeлa ()
Публикувано26.09.05 12:05

Значи първо титлата е на Алонсо, абсолютно. Реното е доста по-слабо от Макларъна от средата на сезона, което е гадно. Ама по-гадното е, че Алонсо мисли само за себе си, без да мисли за отбора. Можеше да рискува, да стане пръв, а Фисикела втори, например. Можеше и да отпадне и да има ДВЕ състезания в които да спечели три точки. И в някой от тях пак да атакува първото място, например. Ама е путка. Кза.

а по повод послеписа:
ХАХАХХАХХХХАХАХАХАХ

извинявай жужи:)

"Калина.: Петела си е петел, няма кого да копира!"

Тема Re: Честито на Алонсо :)нови [re: пeтeлa]  
Автор Jair (кюмюр)
Публикувано26.09.05 12:12

макларъна мое да е бърз, ама не държи
да кажеш, че алонсо е печелел на мускули и майсторство е доста неточно. спечели заради постоянство и издръжливост. немаше състезание в последно време, в което кими да не го е издухал.

Тема Re: Честито на Алонсо :)нови [re: пeтeлa]  
Автор V-Shokou io kuraiami (НейноВисочество)
Публикувано26.09.05 12:33

ами поне половин сезон имахте а те и след средата пак единият Макларън го сдаваше.... е Алонсо да не е Херкулес Олимпииски, че да мисли за другите и Рено на рамо да ги носи бре ;Р

ти за послеписа сега се смееш ама догодина аз ще се смея

I must have died and gone to haven …

Тема Re: Честито на Алонсо :) [re: Jair]  
Автор пeтeлa ()
Публикувано26.09.05 12:58

абе гледай си работата сега, отивай да учиш:)

Автор пeтeлa ()
Публикувано26.09.05 13:01

Ами не беше толкова трудно да рискува в Бразилия, нали??

що имам чувството, че Монтоя върви смело по стъпките на един много известен проекто-шампион, каращ дълго време в МакЛарън, а отскоро в РедБул

Автор Philip Marlowe (частен детектив)
Публикувано26.09.05 13:07

мноооо тъ овашафам, обаче не мога да честитя титлата на тая мишка... не кореспондира с представата ми за световен шампион. Пъзльо, мижитурка и плямпало. Еди Ървайн, но с достатъчно точки... пълен мухльо... а бе, с една дума- КЗА!!! И КЗБ!!!

Догодина хегемония на Макларън... а Инфантата ... ще го забравим... като Хил... като Вилньов

Автор Darth Sparhawk (Sith Lord)
Публикувано26.09.05 13:22

Абсолютно - Фернандо Алонсо стана шампион съвсем заслужено, с акъл и отлично каране и преднината му, предвид класирането на тима му е показателна
Оттук нататък ще става все по-силен.

- сайт за фентъзи и фантастика

Редактирано от Darth Sparhawk на 26.09.05 13:23.

Автор Lord Vader (тъмнофил)
Публикувано26.09.05 14:18

Айде дано и ти една година да се посмееш малко че ми омръзна всяка година ние да се смеем хихи. Иначе може да си спокойна. Ако се даваха трофеи за инциденти на пистата, не знам бай Монто дали някой щеше да му отнеме лидерството в тази дисциплина. Абе май има един, ама, както казваха в "Селото", той е един от "ТЕЗИ ЗА КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ". :)))

Ето ви и колоритен цитат от Топспорт, в типичния им стил, относно Алонсо,

“Мисля, че първото състезание, което съм гледал беше през 1999 г.”, признава Алонсо.

Абе то аз я гледам от 1992-ра, къв е тоя леймър ....

Алонсо е фен на Реал Мадрид, а преди време е изкарвал пари и като фокусник.

Развива се и в тази професия както виждаме ...

Автор MKнЧГМодератор (Оръженосец)
Публикувано26.09.05 14:24

то и шумахер така е почнал бе. първо джордан , после при флавио и неговата измикярска кола(нищо лично против рено, мразим бреаторе просто) , после бате бърни духачката и така

иначе той(шумата) бил фен на Макаби , като малък работил на околовръстното и за първи път гледал формула 1 през 2001ва

2 ДК!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.