|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Туйто!
|
|
Автор | El Capitan (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.05 09:05 |
|
Чак сега отписАх сезона.
Ебал съм ти формулата,от днеска почвам да се занимавам с градинарство!
| |
|
Бате, луд ли си. Аз сезона го отписах още миналия старт. Ама тука тепърва ше става интересно. Гледам фурнаджийските лопати се въртят като компаси :)) А и обмислям създаването на специална Доктрина на феновете, съдържаща директиви за държание на шуамхеристите след като Неколкократния напусне формулата.
| |
|
Аз отдавна го отписах. А с градинарство се занимавам вече (деба градушката, утепа цветята вчера - не си бех у нас да ги спасявам).
Обаче купата ше я свалим като изчезнат и теоретичните шансове за Михаля - тва само да дразним некои ора :-)
Coming Back To Life (by Pink Floyd :-)
| |
|
споко душа нидей рива
ами ние колко сезона ви търпяхме то не може да е вечно де
и градинарството не го закачахме само се гледахме от страни с респект че каквото хвана ми изсъхва в ръцете
Let’s play master and servant …
| |
|
Мъж ти как те търпи баш с такива ръце ...
| |
|
Що чак сега?Блестящата победа на Ферари на Индианополис ли ти даде надежда? Не го ли гледаш великия че е на една минута от четвъртият всеки път.Егати карача?
| |
Тема
|
Re: Туйто!
[re: Vladi]
|
|
Автор |
Andy. (Кръстник) |
Публикувано | 11.07.05 16:21 |
|
21 години суша ви чакат.Горко ви??!!!
| |
Тема
|
[re: Andy.]
|
|
Автор | El Capitan (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.05 16:33 |
|
Що чак сега?
Щот така!
А иначе:Гаврете се на воля олигофрени,сега ви е паднало!
| |
|
мииииии ...... сигурно имам други качества да компенсират
Let’s play master and servant …
| |
Тема
|
[re: Andy.]
|
|
Автор |
Vladi (съпруг) |
Публикувано | 11.07.05 17:06 |
|
Батка, ти нормален ли си? Аз колко пъти съм казвал, че НЕ СЪМ фен на Ферари, а на Михаел??? От суша не се страхувам - Михаля повече надали ще е шампион, ама седем пъти стигат, аре и за другите да има. Пък Ферари кво ще творят си е техен проблем. Мен ми е за Минарди - ей тъй просто да минем Джордън, тва ми е мечтата :-)
Coming Back To Life (by Pink Floyd :-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|