|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ЖУЖИ, УЧИ!
|
|
Автор |
kenny mccormick (Starfuckers Inc) |
Публикувано | 04.04.05 15:29 |
|
КУР ЗА ВСИЧКИ КОИТО СИ УЧАТ ЗА ИЗПИТИТЕ!!!!!
Кур за левски, а сега обадените.
| |
|
Разбирам ти идеално защитната реакция да принизиш успехите в образованието на останалите(в частност мен) само и единствено на вроденото ни трудолюбие и жажда за знания, но знай че за целта се изисква и значителен мозъчен потенциал, нещо от което ти си лишен още от зачеването си.
| |
|
Ама това понятие Успехи в образованието е мнооого относително.
След като завършиш ще ти стане ясно колко си "успял" в образованието.
Иначе за Кени знаем всички - той просто не обича образованието.
Свободно! Поправи се!
| |
|
МАТЕМАТИКА ПО 20 ЧАСА НА ДЕН. 30 часа. не спирай да решаваш задачи. супер яко е и има смисъл и полза от решаванеот на интеграли статистика и математика.
| |
|
ми за статистика не знам, ама без интеграли си заникъде
| |
|
Присъединявам се към горния призив.
Как се учи учебник от 400 страници Times New Roman, size=8, без картинки, за 8 часа, кажете ми?
Какво добро съм ти сторил, та ме мразиш... Редактирано от Meйджъp™ на 04.04.05 23:36.
| |
|
Е как бе статистика. Как без нея ще си изчислявам точките и победите на Шуми? А?
I am not the Jedi I should be ...
| |
|
абсолютно, не го обяснявай на мен, на кени му говори
| |
|
az otkakto sum w uniwersiteta ne sum prochel i polowinata ot koito i da e uchebnik.
uchebnicite ne mogat da te nauchat, samo te bugwat.
| |
|
da be. statistikata kopele e suwsem razlichna igra. imash nqkakwi neshta z value, deto e stoinostta na edno chislo koeto e razlichno obache ima tablici koito go gledash i posle namirash na edno wruhche nqkakwi neshta i wsichko se bazira na hipotezata, koqto =0 ne e =0, kakto wijash gi razbiram, ne e kato da ne gi razbiram.
no moqta strast e himiqta. tam moga da ti poobesnqwam malko. wuprosa w himiqta e da subirash i izrawnqwash bukwichkite.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|