Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:44 10.07.25 
Авто-мото
   >> Формула 1
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема На бис...нови  
Автор Wormhole (черна дупка)
Публикувано05.04.04 13:06

...за изпълнението на Ферарист!
Гледам,още е актуално,така 4е...

Шумахер с новото Ферари,
и в пустинята врага попари!
Очаквано,след него втори,
е царят на кюфтетата шофьори!
Баварчетата нещо не вървяха,
гуменките хич не ги държаха.
Бътън леко зъбките показа,
но Браун го с тактика наказа!
Монтоя пак не бе на кеф,
не направи шоу и за пукнат лев.
Явно спрял е кокаина,
и е вече фен на аспирина.
"Стрелите" отново не летяха,
вчера напразно се потяха.
Горкият Кими,пак прибра,
във бокса своята "греда"!

Тема Re: На бис...нови [re: Wormhole]  
Автор [lZGREV_LAMERZ] (от Магадан)
Публикувано05.04.04 14:48

хахаха, тва е яко

Y'ALL
READY
TO
PARTY

Автор Miguela (непознат )
Публикувано07.04.04 21:56

Римата леко куца, но тематиката е супер
Това е то, истинската родна класика...

Тема Re: На бис...нови [re: Miguela]  
Публикувано08.04.04 13:00

Що бре!!! Че какво ли не куца на тоя свят?! Рендетата ме разочароваха,за сребърните стрели просто нямам думи. А от отпадането на "Кралете" направо съм в шок! Ядец за Бекъм и сие,то спорта си е класика,само Шуми пердаши подред. Ама верно казват,че е в съюз с дявола!Дяволски е перфектен,остава и в джунглата да спечели!

Автор Lord Vader (тъмен бог)
Публикувано08.04.04 19:48

Империята одобрява.

Публикувано08.04.04 20:52

Да не вземеш да се обидиш сега? Аз просто така си обичам да критикувам хората (и техните...рими?!). А това за джунглата е добра идея
Айде от догодина и един кръг на северния полюс да направят...искам да видя какви гуми ще има за лед...

Публикувано09.04.04 13:14

А,що да се обиждам! Градивната критика винаги е от полза. Иначе,освен гумите,ще ми бъде крайно интересно да видя как Айсмена танцува на леда срещу могъщия Шуми... няма да пропусна тази възможност!

Редактирано от Wormhole на 09.04.04 18:40.

Публикувано09.04.04 20:09

Ти шегуваш ли се? То двигателят на Кими изобщо няма и да запали...другият вариант е да СЕ запали, но пък тоя филм вече го гледахме три пъти...Вярно, че последния беше с по-добри ефекти (не само дим, но и пламъци-за радост на децата), ама все пак...А и как пък го кръстиха Айсмен? Примерно като беше супер ядосан и блъсна един от стюардите (или комисарите, не помня) след поредното отпадане, това супер хладнокръвно ли беше
Абе извода е ясен...Само Ферари!

Публикувано12.04.04 13:14

Хех,ти пък,да не се върза?Няма спор,че имперските разрушители са номер 1. Даже и всичките 18 състезания може да спечелят.Но това вече,няма да изненада никого.Ако пък не стане,ще си е в реда на нещата.Затова е напълно нормално да обръщаме повече внимание на другите.Последните години бях нещо заплеснат по моите си работи,та не се сещам кога точно го кръстиха така.Тукашните експерти може и да ти го разяснат. Ако се навият де! Е,сега вече ще си архивирам момента,откогато го прекръстиха на гърмящия финландец. Тази година от леденото му спокойствие наистина нищо не остана.Стопи се като лед,и не само се стопи,ами и кипна.Последното състезание премина и в газообразно състояние. Срамота,бива ли аристократи като Мерцедес да пускат газове на обществено място!!! Много са обидчиви,и като нищо ще вземат да напуснат! Дали ще воскеснат?! Ми,не съм врачка! Ще изчакам епизод 4-"Последна надежда".
Абе,що не гръмнат и депутатските мерцедеси...

Автор Miguela (Водолей4e)
Публикувано12.04.04 18:47

Кои тукашни експерти? Те не се ли броят на пръстите на стругар?(Така де, ако тук има стругари-нищо лично). Иначе и аз не помня какъв точно беше поводът да му го лепнат тоя прякор на Кими. Пак прочутата журналистическа логика-нали е финландец, та вече съвсем ще му отива да е Айсмен. Да, ама откъде ледено спокойствие като едно състезание не може да завърши. Представям си Монтоя какво си мисли като го гледа ("Това е то като не слушам мама. Тя жената ми казваше да не ходя в Мерцедес, ама аз..."). А Макларън да вземат да се стегнат вече. Друго ще си е да ги бием като са наистина силен отбор, а не като сега-когато само дето не са се разпаднали. А за епизод 4- не знам, не знам, нещо май снимките не вървят...Нов режисьор ли трябва, нови актьори ли?
Side note:Браво на БАР. Радват ме.
Side note2:Депутатските мерцедеси да гръмнат...по скоро някой ще ГИ гръмне...все пак живеем в мирно време

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.