|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Като двойно по- голям макларънист, казвам- Рон
|
|
Автор |
Philip Marlowe (детектив) |
Публикувано | 05.04.04 11:08 |
|
изкарвай МР-4/17D ... и да се приключва ... то верно трябваше да играем слабаци в началото, за да не може да се задейства мафията на Бърни, ама ние вече преиграваме и точки губиме ... едно е Кими да симулира 5- 6- то място, друго е 0 точки от три старта. Изкарвай болида СЕГА, щото по средата на сезона няма как да ги настигнем...
п.п. А Шумахер е говедо, нищо че кара червен болид 
| |
|
..вземи си Хонда" -това в кръга на невъзможното, иначе
с тоя 17-ката верно поне ше се класират в точките 7-8 място ... , а няма да са нули.
мисля обаче, че в МКЛ нищо не сработва както трябва тая година - от чарковете до правенето на колата ...
Да си земат некои местен двигател на Мини Купър (любимия) и да заебат тея смешни Мерджани ...
| |
|
мисля че мерцедес трябва да направят голяма чистка. та при тях дори няма човек който да опере пешкира за лош двигател и всичко си продължава така !
'Club SW FW!FLOOD TARGET MODERATOR SW!USE 1 FLOODER!'
| |
|
trugvai si!!!
www.wc-lan.net
Добър нет.
| |
|
той Рон е най-малкият проблем на отбора !
да не говорим че е единственият който удържа този отбор да не бъде погълнат от факаните шваби !
'Club SW FW!FLOOD TARGET MODERATOR SW!USE 1 FLOODER!'
| |
Тема
|
Re: Като двойно по- голям макларънист, казвам- Рон
[re: Philip Marlowe]
|
|
Автор |
Aurora (Schumi`s girl) |
Публикувано | 06.04.04 21:34 |
|
хихи, той па като те чу :))
повтаря се каръка на Хакинен, поредния погребан финландец, а?:)) само че този в зародиш. наистина много нещастен отбор.
Въпросите никога не са неудобни. Такива са понякога отговорите.
| |
|
значи идват две шампионски титли ... плюс младостта на Кими ... отиват към пет- шест
п.п. басирам се ... на бейлис ли или каквато там боза пиеш, че Макларън няма да са толкова нещастни, че 21 години да останат без титла. вЕрвай ми!!!
п.п.п. да не пишем после в клуба "Дейвид Култард е най- великия жив пилот от Ф1" или каквото беше там ... навремето
| |
|
кой що-годе читав, в известен смисъл нормален и в най-общи рамки не съвсем загубил акъла си би написал или е писал навремето "Дейвид Култард е най- великия жив пилот от Ф1"?
Въпросите никога не са неудобни. Такива са понякога отговорите.
| |
|
изгубилите филмов бас ... ама това е съвсем например ... ти да не мислиш, че правя някакви асоциации?
п.п. те архивите са живи, жалко, че не мога да бръкна там 
| |
|
По ми харесва "най-квадратният жив" :))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|